Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Sylard, köszi! Justy ez megszokott már az estben. Hónapok óta vannak ilyen öntések. Viszont állja a papír szépen. A topikban már emlegetjük, ha valaki nem önt három napig :D
A SZIT-nek az lenne a lenyege, hogy kisbefektetok reszesuljenek az ingatlanos ceg hasznabol ( tudom ez igy eleg pongyola fogalmazas). A Szit cegeknek vallalni kell a minimum 25%-os kozkezet illetve azt hogy a nyereseg 90%-at kifizetik osztalekban, cserebe kapnak egy komoly adokedvezmenyt. Ez volt az eredeti szabalyozas most ezen lazitottak nem minden esetben kotelezo fizetni az osztalekot. De a kozkeznek minimum 25%-nak kell lennie. Elvileg a SZIT egy olyan cegnek jo ahol mar megvan a kesz ingatlanportfolio, es nem a novekedesi fazisban van. Ezert nem kervenyezte a SZIT-te alakulast az Appennin.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)