TÁJÉKOZTATÁS
A Pensum Group Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1066 Budapest, Mozsár u.16.) az
alábbiakban tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy a Társaság 2022.04.01 és 2022.04.05 napokon tőzsdei
forgalomban az EQUILOR Befektetési Zrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 2/C.) közreműködésével a BÉT-en 817
db Pensum Group Nyrt. törzsrészvényt (ISIN: HU0000165675) értékesített, 2247,59 Ft/db-os átlagáron
Az értékesítést követően a saját részvények száma 74 805 db.
Budapest, 2022. április 5.
Pensum Group Nyrt.
Ha napi szinten akarsz kereskedni, akkor ne vegyél. Kevés rv van a piacon, így kicsi a forgalom. Van 1-2 nap, amikor felpörög, akkor lehet jó nyereséget realizálni, de mivel kis mennyiség forog, 10-20 millióban ne reménykedj. Viszont ha befektetni szeretnél és nem napokban gondolkodsz, akkor szerintem jó a részvény. Régi cég, nem a tőzsde előtt alakult 1-2 évvel. Stabilak és borzasztó nagy növekedési potenciál van bennük. Szerintem lesz ennek a többszöröse is az árfolyam. Ja és jó hír, hogy a tulajok nem öntik be, ha beindul a forgalom. Hagyják emelkedni.
Bàr nem engem kérdeztél, elmondom a véleményem: Ez a részvény nagyon illikvid. Ez magàban hordozza, hogy szélsőségesen mozoghat. A tàjékoztatàs a cég részéről kimerül a kötelezőségen, aki nem bennfentes az nem jut informàcióhoz a valós helyzetről. Sejtéseink lehetnek csupàn, hogy a külföldi munkaerő beàramlàsa hazànkba egy ilyen munkaerő közvetítéssel foglalkozó, tőzsdén jegyzett vàllalkozàs àzsiójàt növeli. Külföldre is közvetítenek magyar munkaerőt. Döntened a vàsàrlàsról neked kell! Én is szívesen olvasnék róluk, ha valaki tud valamit írja meg!
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf