Ha nem vagyok indiszkrét, akkor miért próbálod "lebeszélni" az árfolyamot? Ha van részvényed, akkor ez teljesen illogikus, de ha nincs, és 500-600-on szeretnél venni, akkor értem, azonban "cáláraid" most még eléggé szürreálisan hangzanak, azonban ott bizonyára beszállnék én is. Azt értem, hogy volt egy nagy sperkakör felfelé, de milyen következtetéssel jutottál el az Általad megadott "célárhoz"? Az, hogy mennyi az eredmény, lehet teljesen irreleváns is, ha a cég jövőben értéke megalapozza mondjuk a 3k-s árfolyamot. Én nem tudom, csak érdeklődön. Nem a Te véleményed alapján szeretnék tranzaktálni, de minél több információm van, annál könnyebb - vagy lehet, hogy nehezebb - dönteni, de lehet szelektálni, és a vágyvezérelt célokat kiiktatni. Egyébként, ahogy írtam, ilyen "kispapírokban" csak kisebb összegeket fektetek be, de ezek izgalmasak, mert az árfolyamok mozgásának mintha semmihez semmi köze nem lenne, hektikusan ingadozik/mozgatják.
Ne vegyen senki 600ig egy darabot se mert THEMan és Vicus ki akar tömni titeket. Ha ők nem állnának bent a könyvben 1000 felett nem lenne vevő. Kb 500ft ér a papír nehogy beragaszanak benneteket.
Ennek örülni kéne , vagy mi az infó érték ? A bennfentes szívesen visszaveszi ott , amit fent eladott. Leginkább amúgy továbbra is a bennfenteseknek kéne bevásárolniuk , ha akarnak még jó áron eladni, anélkül forgalom nem nagyon lesz.
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf