Nem kellene magyarázgatnom és Nektek elszámolnom, de amit írtam az a 20 %-ra vonatkozott fél-tízkor, és a majd utána 3k alatt visszaveszem is arra, de azt nem írtam, hogy a többit mennyiért adtam el. Hát nem 3.100-ért, hanem lejjebb.
Valami mellé csúszott. Pénteken ezt írtad akkor 3100 ft volt azóta sem ! Pensum Group Nyrt. péntek, 09:32#609Csak kb. 20 %-át adtam el. A többit meg majd meglátjuk. Lehet, hogy ma még 3k alatt vissza is tudom venni. Ennél - is - kiszámíthatatlan. Nekem csak hobby. Szóval ha 3100 eladta 20% át akkor vagy alatta szórta ki vagy nem adta még el a többit de akkor nem mondasz igazat:)
Pénteken azt írtad, hogy csak 20%-át adtad el a papírjaidnak, azóta szinte semmi forgalom nem volt, (pl. tegnap ki sem nyitott). Ma meg már mindet eladtad délig, kiszálltál. Igaz, nem tartozik rám, de sok az ellentmondás abban amit írsz.
Vigyázzatok ezek 5-6 összeállnak aztán felhúzzák az ilyen illikvid szarokat, és beragasztanak mindenkit. Már itt próbálnak poénkodni, közben meg tele a gatya, hogy ki fogja megvenni a semmit érő papirjaikat. Ezek nem befektetők, hanem kifektetők
Miért fordulna most egy 52es kötés után amúgy ? 1000 alattra vártad nem ? Mi változott hogy most kezdjék el felkötögetni ? Esetleg te voltál a vevője az 52-nek is ?
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf