Én holnapra már nem várok nagy csapkodást lefelé, mivel az eredeti közkéz% az Eryével,ill. a nálam lévő pakkal ki van majdnem merítve.A kakkuktojás a kaptár%-os része,mert arról nem lehet tudni, hogy kinél van.Ezzel bezárul a tulajdonosi kör.
holnapra sincs már vevő mert csak 120-nál vannak ezért úgy kell csinálni,hogy le tudjon esni 128,8huf-ra önkötést kell csinálni a limit miatt,így szabad az út a szakadékba.
tegnapi forgalmohoz képest nulla forgalommal. tegnap 172 és 204 között vettek meg 70m -t ha jól emlékszem. nem is akarják visszaadni, de nem is tudnák kinek egyelőre. Van belőle pár darabom, ha 0 ra esne se sírnék érte, de szeretek poziban lenni ezeknél. A kiváncsiság hajt, meg hogy Ery vajon miben töri a fejét :D
R100, valamit félreolvastál. Nem állítottam hogy kivezetés lesz. Csak érdekesnek találtam a semmit, ezért tettem fel kérdésként hogy vajon mi állhat a háttérben, ha nem csak speki rally...
öregem mennyi speki(kullancs)a speki rallynak vége januárba vagy februárba kellett volna itt lenni vége fölösleges kozmetikázni a vételi oldalt nem ér ennyit te is írtad Ery!Kivezetés sincs hiába találta ki valaki tegnap ez megy vissza 60-70-re.Ilyen hülye dumát kivezetés.Valami hihetőbb kamu duma jobb lett volna.
Pannonflax