A bejelentést követően azonnal közzé kell tenniük. De csak akkor, ha megfelelő a bejelentés.
Pl. ha csak egy mailt írtál és nem aláírt levelet küldtél vagy beszkennelt aláírt pdf-et, akkor nem tudhatják, hogy nem valaki más szórakozik.
Ugyanígy nem megfelelő, ha pl. egy titkárnő odatelefonál, hogy a főnöke átlépte az 5 %-ot.
Tehát lehet, hogy hiányosan jelentetted be nekik, ezért nem tették közzé.
Kérdezd meg hétfőn.
na igen, de akkor még ha ment az eco, akkor ment még a fotex, meg a humet is, meg még vagy 3 hasonlo nagy palyas papir, es akkor még olyan is volt, hogy x szazalekos emelkedes utan aznap mar nem lehetett ra kereskedni. nna az nagyon konnyu penzszerzesi lehetoseg volt, ma mar azt sem tudni, mi lesz 5 perc mulva, nemhogy 1-2 nap mulva.
Ez a gyengém, illikvid papír, kezdő rally, pedig ha jól emlékszem álltam én pflaxban 2005 ben, két hónapig, de nem esküszöm meg, kötéslistám meg nem nézem végig. Hajrá hajrá Ery, szeretem az ilyen tökös spekiket mint Te, még ha valszeg a tökös jelző nem is találó :D De támógatólag beálltam pár k val, bár ha tudnám hol az átlagárad okosabban tudnék ide oda teszegetni. Végre valami.
Pannonflax