Mocskos, bűzös, még ázsiai mércével is... viszont mégis gyönyörű. Ja az emberek is mocskosak... Kivéve a szállodai alkalmazottakat. Viszont mindenki majd elolvad a kedvességtől. Az utcakölyköktől itt se lehet mozdulni a fehér embernek, mint Indiában.
Helló. Kár hogy nem tudtam hosszabban idenézni. Látom többen elkezdtek oltani a topicban :D Ery remélem Neked megy a gyűjtögetés. Bár én továbbra is tartom, hogy komolyabb mennyiséget esetleg a beragadtaktól kapsz majd még. Ha vannak. Bár szerintem vannak. További jó szemezgetést. Én is drukkolok Neked, bár én poziból ugye :D
Tetszik amit csinálsz, drukkolok Én is!
Szép forgalmat is generálsz, ami jó...de mivel Te adod veszed nagy részben, a végén nagyjából mindig hasonló mennyiségű papírod lesz.
Igazság szerint a pakkom nem elég nagy még a vágyamhoz. Viszont a növeléshez kevés az eladó. Nagyon drágán meg venni még nagyobb kockázatot jelent a mostanihoz képest.
Köszi.
Azért az 5% felettihez az a nagy szerencse is kellett hogy nagyon lent volt a papír, és valaki nagyon ott is akarta tartani (legalábbis én így gondolom azt a két nagyobb csomagot amit megvettem)
Látom megy a csapkodás a papírban és nem hagyjátok esni lehetőleg.Szerintem Te nem mostanában akarod eladni a pakkod,mert gondolom van egy titkos célárad.Azért az jó,hogy illikvid mert ha van plusz pénzed,bármeddig fel lehet tornázni az árfolyamot.Drukkolok Neked,mert ez történelmi dolog,hogy egy kisbüfi 5% felett összegyűjtött szorgalmasan egy papírból és az arcát is adja hozzá.És persze egy kicsit irigykedem is,hogy kimradtam az egész buliból.Már csak jól és okosan kell kiszállnod a dologból...
Pannonflax