Kire lehetne ráborítani azt a 300-400 k-t most ? egy hét fullos emelkedés után, lehet hogy lenne annyi új szereplő a papírban, akit ki lehet tömni, de ha ez lenne a cél ma is ki lett volna ütve a plafon. meg holnap is.
R100! Veled nem tudok mit kezdeni... Vannak jó meglátásaid, valószínűleg nem ma kezdted... de hogy jelenleg mi is van itt azt nem érted...
Lehet nem véletlenül vettem én ezt és nem est, bio, visonta, keg és tárasait...
...lehet nem úgy spekulálok ahogy Te...lehet nem érdekelnek a forintok...mert nem kell...
Az tény, hogy a Tőzsde spekulatív dolog, ahogy egy adott részvény is - pl Pflax. Mindenkinek vagy egy elképzelése, egy elvárt eredménye (profit, v. siker) ami alapján működik.
valaki írta hogy kipukkadt a rally, hahaha. 1,4 m forgalommal lett az a -20, a tegnapi 70m után. Holnap én nagyon örülnék újabb -20 nak. Sajnos nem lesz olyan szerencsém.
Üdv!Izgalmas volt a mai nap is!:D Az a kérdés jutott az eszembe,hogy kublaj1 mesterrel mi újság?Mennyi minden történt január óta emlékszel még 20huf jósoltak,most meg már a csillagos eget.iga?:D az is kérdés most tolatást végezzen a ló vagy kilövést?valaki rosszul számolja a közkézhányadot,meg arra nem is érdemes alapozni.Ery átlagárát nem tudni?aki nem figyel az tényleg nem tudja.de az is lényegtelen. 300.000-400.000k lehetne borrinni tanuljunk meg borrinni?
Ahogy számoltam - és Kbr is megírta a valós köz kéz hányad (számításaim szerint) max 100-150k, ami ugye nem túl sok (kbr szerint kevesebb). A többi eladás-vétel csak manipulatív szerintem...
:D Nincs. Megmondom őszintén, élvezem ám amikor végre történik valami. 40-50 k-t én biztos nem fogok belevenni, bár már nem is biztos hogy tudnék, de 10 k -ra ha még kapok jóárasítva, lehet felviszem a pakkom. Mert eddig csak azért volt pár darab, hogy valóban élvezzem ami történik.
Én is három lehetőséget írtam le mi lehet az elképzelésem. Abból az egyik megdőlt (kívülálló szemmel nézve - szórás). Lett volna lehetőségem 170-174 között realizálni a profitot (rv bekerülési ár korrekció), nem tettem - kedden 25k vétel volt bent.
Ma sem nyúltam hozzá...
Pont annyival több rv-m van mint amit írtam Boavista kérdésére...
Van még kérdés... ??? :DD
Nos, ahogy elnéztem kiszóratás ment volna ma, de nem ment igazán. Ery több elképzelésem is van miben töröd a fejed. Konkrétan három. Két ortodox, meg egy unortodox forgatókönyv jár a fejemben, de jogos hogy nem írod le előre mit akarsz. Én borítékolnám amiket gondolok... be fogom vallani ha nagyon más lesz. Amúgy kicsit visszaolvasva száz forint körül saccolom az átlagod. illetve alatta, ha kétszázon csak azt a 8 k-t vetted. Most már jó lenne ha a harmadik vevő is megjelenne :D ahogy nézem amíg van szabad pakk, elkezdek én is komolyabb tételeket bevásárolni. :D
Remélem szerencsével jársz.
Én szurkolok neked, hogy megvalósuljon az elképzelésed.
Miattad figyelem ezt a papírt.
Venni nem akarok, csak nézem mit sikerül kihoznod.
R100! Többször írtam, értetlenül állok kijelentéseid előtt.
Nem fog ez a papír 60-70-re menni az biztos, mint ahogy az is amit szintúgy Te írtál hogy go400!
Lehet 100-ért nekem is jó, nem gondolod?, vagy másnak is talán...
Amúgy meg jó volt bele-bele nézni a mai napba, illetve most visszanézni: a sok "hiéna" speki (nincs amúgy bajom vele) hogy elkezdett menekülni...
És akkor csak annyit, hogy 2 napja az a vételi potenciál NEM én voltam... ami ugyan azóta eltűnt, de ott volt és nem kapott...
Átlagárat nem írnék meg :D, de egész jól kiszámolhatod, hiszen megírtam mióta veszem és azt is hogy melyik időszakban nem vettem... :D
Három lehetőség is van mit szerethetnék, de ha azt itt elárulnám már nem működne jól.
Amúgy az eddigi cselekedeteimből és hozzászólásaimból (sajnos túl beszédes voltam) nagyjából kikövetkeztethető...
Pannonflax