Szép!dugónak raktad be?mikor veszed ki vonod vissza?4,8k is volt 92-n az is a tiéd?én a gennyes kis biot remélem a 27k-mal leszorítom 7huf-ra nem engedem fel remélem összedől az egész.
Szerintem sem...
Csak furcsa hogy úgy próbál valaki meggyőzni, hogy tartsam lelkesen a részvényeket, hogy neki nincs, mert a jelenlegi árszint alatt dobta... :DD
R100! Neked nem mindegy? Saját elmondásod szerint neked már nincs is. Sőt említetted azt is hogy ha lemenne 50-60-ra megint vennél. Vagyis neked csak jó volna ha beöntené a 30k-s. Vagy talán pont ez a célod...
Ezzel csak az a baj, hogy az emberek csak az árcédulát nézik. Így mindegy hogy a félárú "vacak" töredék ideig jó csak...
Sztem ezt a rv-t nem ezért érdemes tartani.
Ebben teljesen igazad van.Viszont én hiszek abban, hogy idővel nagyon sok ellehetetlenített ,bezárt iparág beindul újra kis hazánkba.Csak egy példa: a Pécsi kesztyűgyáron is sokáig lakat volt, ma pedig igaz ,kisebb létszámban de termelés folyik.A szállítási ktg.-ek,folyamatosan drágulnak,így jobban megéri itthon előállítani.Egyes iparágunk termékei minőségben messze fölülmúlja a külföldit és ez igaz a p.flaxra is.
Pannonflax