A tegnapi elemzésben megemlithető , hogy egy befektető 9,5 % kihuzta a papírt , amely még aznap minimális forgalom mellett 3 % -t EMELKEDETT. uJ HÍR NÉLKÜL, KB EZ A TEGNAPI TÖRTÉNET.
És vajon miért kellene dobokkal sipokkal hirdetni hogy a bét egyik kisrészvénye 3%-ot emelkedett?Ne már!
Törölt felhasználó2006. 03. 21. 07:44
Jó reggelt Mindenkinek! A tegnapi nappal kapcsoltban: szerintem egy kicsit elbizonytalandásra ad okot az, hogy a tegnapi mozgolódással kapcsolatban semmi, még csak egy kis picike hír sem került napvilágra. Ez nem éppen pozitív. Még a napi összefoglalóban sem került említésre sem!!!
Azalatt a másfél év alatt amíg 500-ról felment 1200-ig, majd le 700-ig, szóval ezalatt is többször volt benne ennél nagyobb felrántás is. Néha megmagyarázhatatlanul vesznek 5,10,20,30k-kat. És persze lefelé is döngölték 20,30k-kkal többször is ugyanígy. Illikvid papír, türelmetlen spekik. Ez van.
azért 5000 db-ot nem így kell megvenni, meg 10e-t sem.akik most 1600-on állnak, azoknak legalább a fele boldogan eladta volna 1550-en is....de mind1, ne én találjam már ki, mi járt a vevő fejében:))
Minden igaz...de,
kérdés ki a bennfentes?
Nyilvánvaló hogy nem theimelné vesz direktben, de valaki leadhatja a drótot egy havernak, vagy akárkinek akinek papiron a világon semmi köze nincs a céghez.
Amúgy , és ezt nem flax ügyileg hanem általában, valaki, mondjuk egy tőzsdei cég megfelelő információkkal rendelkező bennfentese simán adhat infót a családtagjának vagy barátjának aki magánbefektetőként vesz részvényt.
SEmmi köze ehhez a pszáfnek, le sem tudja nyomozni.
Sokan gazdagodtak már igy meg hidd el nekem.
Pannonflax