Azt hiszem időszerű felelevenítenem a régi ismereteket. A Kiliánon engem úgy tanítottak, hogy ha a troposzférát elhagyjuk, a sztratoszféra következik, majd az ionoszféra.
Vagy az nem lehet, hogy elég sok papír (a BÉT-en vagy külföldön is) van lokális vagy globális csúcson és onnan kiszállt valaki és most már itt lát inkább jobb hozamlehetőséget?
meg lehet eladasra akart beallni a könyvbe, csak ezen az uj KBCs felületen annyira szar minden, meg pont volt penz is a szamlan aztan vetel lett belöle :)
Üdv. Én csak néhány hete olvasgatom itt a fórumon a hozzászólásokat, és mivel felmerült a részvényesi érdekképviselet a soron következő közgyűlésen, szeretnék en is csatlakozni, mint befektető. Kaphatok egy email címet,ahova az adataimat elkuldhetem?
E-mailedet meg is kaptam, nejem holnap kinyomtatja a meghatalmazást, én kitöltöm, aláírásokkal ellátva postán visszaküldöm. Az érdekképviseleten túl, megtiszteltetés számomra a Pannysok összetartó közösségéhez csatlakozni. A részvényről, cégről alkotott szuverén vélemény nyilvánítás jogát (itt a fórumon is) továbbra is fenntartom. Köszönöm fáradozásod!
Sziasztok! A meghatalmazàs a lényeg, a reszvénykönyvet nézik, az csak segítség ha a hàtuljàra ràìrjàtok a számlavezető bank nevét még a darabszámot. De a részvénykönyv a döntő, és a meghatalmazáson szereplő címen kell lenni a részvénykönyvben is, tehát ha valaki közben lakcímét váltott, de a számlavezető bankhoz nem jelenti le, akkor hiába van meghati, nem tudom képviselni. Üdv, hajrá Erzsike!
A közgyűlés előtt meg igen van 1 pontos megfeleltetés. Azért inkább nyilván olyan jelentekezzen, aki április közepéig nagyságrendileg viszonylag biztosan legalább annyi darabbal fog rendelkezni, mint amivel most kalkulálni kezd Etele.
PANNERGY