Jól látod, hisz ismerjük őket. Nem is lehet másképp értelmezni: "a kabinet nem elégedett a fejlesztések tempójával, és úgy döntött, hogy nem bízza teljesen a piacra a dolgot". Magyarul az EUs pénzek geotermiára fordítandó részéből csak a neres csókosok részesülnek. Még pár ilyen hír és hamar 1000 alatt leszünk. Én már csak abban reménykedem, hogy a Panny nem baszik ki velünk teljesen, hanem fizet jövőre egy tisztességes osztalékot.
ajjajj fiúk, ez nem jó jel. sztem fúrnak állami pénzen addig amíg nem találnak meleg vizet aztán viheti pénztáros vagy vmilyek neres haver. az álmom hogy mo vezető geo cége lesz a panny kezd szép lassan szertefoszlani. ui: ettől a cég még jó fundásan.
Ha kell, akkor kell. Nem félreértve a kérdésed, csak azt tudom mondani, hogy én még láttam központosítást, tervgazdaságnak hívták, nem ment. De most is van a kukánál, a rezsinél, majd jön az üvegeknél. Van ebben ráció, repteret is vehetünk, lehet kell nekünk, de az egész központosított miskulanciát működtetni is kell. Talán kuka bizniszben Mol két év múlva eléri, mint a sok kis hangyaboly, csak nagy hangybolyt nehéz államilag építeni. Dél-Koreát másolnánk, de úgy, hogy nem lehet piacvédelmünk az EU-n belül, plussz szerintem nem is feltétlen okosan, de kivagyok én, hogy értsek ehhez?
Azért bennem felmerül az a kérdés, hogy minek az államnak egy kútfúró cég? Az a mondás, hogy a az állam erősíteni szeretné szerepvállalását a stratégiai fontosságú
ásványi nyersanyagok, valamint a geotermikus energia kutatásának,
kitermelésének, illetve kinyerésének a területén nekem sántit. Ismerve orbánékat itt valami megint készül a szinfalak mögött.
Úgy tűnik, hogy annyira nem akarjátok eladni azt a 65K-s pakkot. Szimpatikus, hogy 1100-nál többre tartjátok. Valszeg a 25K-ból is kb 10-15K lehet még hátra. . Az 1400-as évvégi céláram, amit 1350-nél mondtam, most túl optimistának tűnik ...
PANNERGY