biztosítást kötöttek a fúrásra, mert koránt sem olyan biztos, hogy azon a helyen a terveknek megfelelő hőkutat tudnak fúrni. jobb biztosra menni. A műanyagcsomagolásról annyit, hogy az elsőnegyedéves pannunion gyorsjelentést olvasd el, ugyanazokat a számokat láthatod majd a pannergynél is.
Gyorsjelentésbe mi lesz? Mennyit buktak Synergonon, meg az opciókon, és mennyi csomagolót meg műanyagot adtak el.... ill. mennyit költöttek a geoterm beruházásokra....
Mi az hogy sikerült-e (Sikerült-e lefurni amig akartak???), és miért napokon belül?
Miért ne sikerülne? Van fúrójuk a megfelelő közethez... ki kell értékelni a hozam adatokat, összetételt, stb. az a víz "fröcsköléséből" még nem látszik...
Fordult a világ fordul az én hozzáállásom is sajna a pannergy vonatra csak megkésve szálltam fel és kis db számmal mert 1 hati kontit (2500) nehéz eladni.
Funda alapon az egyik legjobb kispaper , foleg ha a furasok sikerulnek es jonnek a tamaogatasok is.
Sajna hogy 700 korul nem zsakoltam.
Sztem a kis paperek napjai (is) jonnek meg nem keso beszállni ide akár hosszu távra is
nyílván nem ez az év lesz ami, meg hozza a várt mannát, így érdemes felhalmozni és mindig alá vásárolni.
2009 ilyen, kár lenne elkapkodni az eladást, amikor bőven 1000 ft felett lesz az árfolyam hőkincs esetén!
De ez sem a legrosszabb. Szerintem nem lehet ok panaszra, és ezekszerint az alapkezelők most kezdik felfedezni maguknak, ami kifejezetten jó hír hosszabb távra...
PANNERGY