A 850-es vételeimmel nagyon megégettem magam. Nem realizáltam a bukót, és 1500 alatt eladni sem tervezem, de most megpróbálom kivárni a gödör alját.
Nem lesz egyszerû, lesznek felrántások, a spekák minden hírre felverik, majd lecsorog. Pluszban itt a nemzetközi hangulat, amiben akár a forduló is benne lehet.
Azért valami most megint készül, és az idei év még tartogat legalább két felrántást: Synergon-eladás + hitel.
Nagy világégés kell, hogy Bokorovicsék veszteséggel zárják a határidőst, szerintem az a legóvatosabb ár amire fogadtak. :) Ezek ahová akarják, oda teszik az árfolyamot!
lecso: nekem benn volt 200 db 750-en, aztán reggel 10kor arra kelek hogy teljesült. mondom LoL itt vmi gáz van haver, aztán látom minden esik, jön mindjárt a világvége... érdecash lesz az év vége itt is... 700 ft-nál tuti bepróbálkozom bef hitellel.
Határidősön kezdte anno a pályát Bokor... nem hinném hogy ne tudná a pozit a saját rv-ével úgy zárni hogy legalább papíron nullszaldó legyen, ha meg mégis akkor szegénységi bizonyítványt fogok küldeni nekik ajánlva postán. A mostani nyárin is 400 milla nyereség lett, sztem a jövő évin is legalább ennyit szeretnének elérni.
PANNERGY