Jelentõs támogatást ítéltek a PannErgy fúrókapacitásához
A PannErgy geotermikus kútfúró stratégiai partnere, az Aquaplus Kft. részére 500
millió forint vissza nem térítendõ támogatást ítéltek az Új Magyarország Fejlesztési
Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül a PannErgy által igényelt
fúrókapacitást biztosító fúróberendezésre. Az Aquaplus megerõsítette, hogy a
fúróberendezést jövõ év elejétõl kizárólagossággal a PannErgy projektjei
rendelkezésére bocsátja. A támogatás eredményeként a PannErgy a korábban
tervezettnél, kedvezõbb költségszinten és korszerûbb technológiával tudja
teljesíttetni fúrásait. A PannErgy különösen fontosnak ítéli a hírt a világban szûkösen
elérhetõ fúrókapacitások és a jelenlegi forrásválság idején.
A támogatás segítségével vásárolandó 180 tonnás berendezés speciális kiképzése
illeszkedik a hazai geotermikus kútfúrásokhoz. A berendezés a legkorszerûbb
vezérlési rendszerekkel van felszerelve.
A Sándorfalva székhelyû Aquaplus Kft. élen jár a hazai geotermikus energia feltárási
kivitelezésekben és több sikeres geotermikus erõmû létrehozását tudja maga mögött.
PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsa
én 1200 eladtam, bár most utána számolva ha nem adtam volna el akkor is kb ennyi tőkém lenne mint most, mert vettem helyette buxot amin duplaztam a SHORTOn majd nem hittem el hogy tovabb eshet es most már a longon a lokvidálás küszöbén állok.
Ma sajnos kivégzés lesz elesik a 900 és jöhet 550.
Én már több napja várom a korrekciüt hogy kis bukoval kiszálljak ,de a buko csak no és a korrekcio nem jon, egyre csak esunk es holnap már én is a likvidálási soron leszek...
Blue: A fúrások senkit nem érdekelnek...
Törölt felhasználó2008. 10. 09. 23:37
Arról esetleg van infója valakinek, hogy folyik-e a munka, mi van/lesz a fúrással? Hogy legalább a funda elkezd-e kialakulni... Mert akkor majd megint érdemes lesz venni ebből.
Kérdés persze, hogy mennyiért...
Hi, blue beragadt, nem adta el a csúcson, hanem ahol megvette, 1200-on.
Blue a Synivel bukott, de azzal nem kicst, abból 800-on szállt ki.
Blue inkább pénzt keres és ide csak be-benéz...
Bozso, vedd már észre magad, persze hogy igazad van, de mint egy dedós azt hajtogatod nap mint nap, amit mindenki lát. Olyan, mintha azt írnád be, hogy ugye megmondtam, hogy ma is felkel a nap. Egy ilyen krízisben erényt próbálni kovácsolni abból, hogy ugye ez is esik a többivel, milyen okos is vagyok... Gratula!
Illetve, mint Koi: ha már eladtad és nem érdekel ez a "sz.r", akkor ne tépd már itt a szád. Erre kértük folyton koi barátunkat is. Talán még te is...
Bozsonak igaza lett!
Persze csak utánam.
Nagyon nehéz volt meggyőzni arról hogy adja el.
Blue baragadt.
Ex meg baromi nagyot bukott genesissel ezért siránkozik még most is a
genesis topikban!
PANNERGY