egyetértek a Blueval -:) a q1 q2 mindig gyengébb, mondjuk arányaiban nem láttam összehasonlítást a tavalyi év hasonló időszakával, sem az opt. pessz. forecastokkal-tal....-:) az árfolyam az meg....
Az árfolyamba jobban csalódtam mint a cégben és mivel TA alapon 1250 elesett.
El kellet hogy adjam. Stopppolni nem lehet mert illikvid.
Egon elemzese sokkololag hatott ram (is)
Jo hirek max nyar utan johetnek, de addig ki tudja meddig birjak tamasztani.
900-1000 megfoghatja. Ott lehet probalékozni majd.
Sztem hamat ott lszunk mert zaroba kb 50HUf-onkent kevesebbet birnak huzni rajta
132x, 1250x 1198 es holnap 1150 talan.
Mindenesetre USA is minuszba fordult es ha a BUXBAn 20K elesik akkor 18K a kov szint na akkor erdemes visszaszalni sztem. Kerdes pannergy menyni lesz addigra. Sztem 900-1000 korul
Saj nálom ha korábbi optimista hozzáállásommal bárkit vásárlásra csábítottam, de a mai nappal nálam is betelt a pohár:
- EGON elemzése (támasz elesett)
- likvidálásra váró tételek
- nagy forgalom az esésben
-fúrásokról semmi hír - még az isl lehet , hogy csak jövőre indulnak.
- ha így esik az árfolyam leeht nem is bírják tartani a fúrásokig.
Sziasztok sajnos az 1250-es támasz elesett és az 1180 is .
1000 a következő szint alatta 900 EGON ide várja. Eddig bejött neki minden (Synergon, Fotex) sajnos. SOT meg keveset is szamolt
Giga bukoval kiszálltam .... 1200n eddig birtam igy meg baradt tokem, hogy visszavegyem.
NAGYOT CSALODTAM A CEGBEN
900-1000-között VISSZAVESZEM.
Csak nem 2007-es osszes nyerom elment FOTEXm SYNERGON és PANNERGY bukon. (Igaz ezeken is kerestem a legtobbet)
Sajnos nem stoppoltam es mindig bizakodtam ,hogy most fordul, de ki tudja meg hol az alja, még az isl lehet ,hogy a PANNERGY becsodol a SYNERGONNAL egyutt
Infom szerint a Management 1000-n jon be legkozelebb sajat rv-t venni es tamas
Tovabbi infom hogy rengetek tetel var likvidálásra (már most ls ez holnap csak több lesz) csak az én broki cégemnél.
persze. beruházás, beruházás, beruházás
bukta, bukta,bukta aztán jön a nyerő, ha... :)
Szerintem kell itt még kutatni-fejleszteni is, hogy kellő hatékonysággal működjenek, sőt mi több tőkét bevonni néhány mrd erejéig.
Remélem bejön nekik és nálam is megcsinálják pár év múlva a geo fűtést, de ma még ott nem tartunk.
Ráadásul egy kvázi most alakult cégnek nem sok hitele van.
Szia Watson, Te hallottál már a Pannergy geotermikus projektjéről? Az önkormányzatokkal kötött megállapodásokról, az izlandi partner bevonásáról, a terveikről, stb.?
BB, mitől jó funda alapon a cég???
565ft/rv a sajáttőke, veszteségek...
20% saját részvény (ebből 10% határidős)
10% Bokorovics+Gyimóthy+Töröcskei
+6% Bokorovics+Gyimóthy vezetői opció (ezen még bukik majd a cég)
13% Benji (Kulcsáros maffiózók...)
10% Lazarus alap (talán csak a cég határidős pozijával szemben hedge-elnek)
7% Berrenberg alap
ennyivel tartották 600Ft felett (régi 3000). Hacsak nem veszik meg mind a papírokat miért maradna efelett? 200 Ft talán nem lesz újra, de 600 nál többet nem adnék érte.
PANNERGY