link
én erre gondoltam konkrétan tegnap még láttam azt is hogy geotermia kategóriában csak egy pályázat volt eddig, nyílván persze az EIB hitel a legfontosabb, de én úgy gondolom hogy majdnem új cég új profiljáról van szó ezért az EIBnek látnia kell hogy mennek a dolgok érdemes-e kiadniuk a hitelt én ezért azon a véleményen vagyok hogy amig mondjuk a visszasajtoló lyuk kifúrása nem fog megtörténni vagy nem lesz egy működő erőmű nem adnak hitelt persze ez szigorúan az én véleményem
Ezt nem nevezném esésnek kb. ketten dobhatták ,de nincs vége a napnak . Neked már olcsóbban nem is jó ?
szvsz. pár türelmetlen ember szórja el aztán jön a hír és elstartolunk! Én inkább összeszedegetem amit eldobálnak !
815-ön akartam beszállni, úgy fáj, mintha valóban eggyütt esnék a papírral.
Törölt felhasználó2009. 10. 20. 12:05
A pénzügyi válság érzékenyen érintette Közép-Kelet-Európát, ezen belül mind a hagyományos, mind a megújuló energiák felhasználására épülő szektorba irányuló befektetéseket. Az elmúlt év finanszírozási döntései alapján azonban megállapítható, hogy a visszaesés kisebb volt a megújuló energiatermelés körében, mint a hagyományos energiatermelés területén; a különbség az államilag garantált bevételekből fakadó alacsony kockázat felértékelődésével magyarázható. A megújuló energiatermelés arányának növekedése azonban versenyképességi kihívások elé állíthatja a régiót.
PANNERGY