Szépnapot mindenkinek! A tegnapi kérdésedre röviden , arra gondoltam , hogy folytatódik az állt. emelkedés . azon időben éppen szép + ba fordultak az USA index-ek .
Törölt felhasználó2009. 10. 19. 23:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerinted miért 770-re meg 750re tettem be magam? xD
Kovapapa: Itt van egy Aquamínuszos pályázati anyag (néha megpróbálja megcsalni Erzsikét a beste, és egyedül dolgozni :)), abban ez szerepel: "A Környezet
Energia Operatív Program 4. prioritás 2009-2010. évi akciótervében a megújuló
energiából megoldott h#ellátás (4.2.) 100-150 projekt megvalósítását támogatja,
ahol az elérhet# maximális támogatási összeg várhatóan 1.000.000 EFt, a
támogatási intenzitás akár 80% is lehet." ( link )
Gondolom, hogy a Szentlőrinci Geotermia Zrt. is ide pályázik.
Nagy hitelt közvetlenül az Európai Beruházási Banktól akarnak felvenni: link Erről az utóbbiról nyilatkozta Bokorovics, hogy akár egy hónapon belül döntés születhet.
beálltam 750re és 770re 200-zal... érik már másütt is egy hangyányi korrekció.
Törölt felhasználó2009. 10. 19. 18:26
Pénzem nagy része ebben van és molban.Az a szar ebben a papírban ,hogy ha így marad amcsi ez holnap is itt nyit.Mol legalább megy de bizonytalanabb.Ez meg egyszer elindul de akkor meg se áll.Csak kivárni.:)Nem az erősségem a várás de erős az akaratom.:)
Azt látom ,hogy nem engedik lerocsogni az előző szintekre illetve a nemzetközi hangulat is + , de akkor is csak 1 speki papír!
Még kezdő vagyok és türelmetlen , de gyorsan tanulok!
Szóval légy szíves fejzsd ki mire gondoltál az előzőekben!
Remélem nem azt fogod írni hogy jövő ilyenkor 4000 lesz :)
Inkább érd be kisebb profittal , de kerüld a hiteles vásárlást mert abban van az igazi veszély . Jelen esetben azért nagyon nem félnék .Kérdés a beker ár .
PANNERGY