Nagyon le akarják döngölni 700 alá, ha lesz eladó le is fog menni. De ebből szerintem nincs olyan nagy mennyiség a kisbefektetőknél, hogy érdemi mennyiség legyen.
Az biztos, hogy valaki szívat valakit!
Törölt felhasználó2009. 09. 03. 09:44
Pl:Annak a szemétláda nagybefektetőnek aki
a kicsik kezéből ki akarja tépni a pappÍrt áron alul!
Hónapok óta csorog lefelé bejelentés nélkül,
miért is ????
Augusztus elejei gyorsjelentésben is azzal etettek bennünket, hogy végéhez közelít a próbafúrás.
Lehet, hogy az volt a próbafúrás, és most kezdenek majd még csak bele az élesbe! :D
Vagy ne kavarjam itten az idegeket???? :D
Nagyot csalódtam a menedzsmentben, azt hittem, komolyabb emberek.
Ennek ellenére még bízom az akár nagyon is látványos emelkedésben.
Ha belegondoltok, lehet itt bármikor, akár melyik nap bejelentés a hitel ügyében, a pályázatról, vagy a fúrás eredményéről, a Synergon, vagy a 10% értékesítéséről, illetve netalán a tamási fúrás megkezdéséről is. (Bár az utóbbi ha jól tudjuk, pályázati eredmény függő.)
Ezek olyan horderejű hírek, amik bármelyike nem csak100 Ft-t mozdítana.
Beszoptam ezzel a szeméttel én is csak nézem hogyan megy lefelé, minden pénzem ebben a moslékban van, hogy mikor fog feljebb menni legalább 950-ig ki tudja 2010 június az biztos.
1.
Mi van szentlőrinccel? Márciusban tartottak 500 méteren és még 30-40 napot számoltak, hogy annyi kell a megfelelő mélység eléréséig. Szeptember és semmi infó?
2.
Mi van tamásival? Nem áprilisban kezdték? Ott is rég kellene lenni eredménynek.
Ehelyett jött egy mese 2. negyedéves jelentés meg azzal híreznek, hogy össze-vissza nyilatkoznak a vezetőik valamint, hogy költözködnek.
Aki ezek után belevesz ( köztük én is ) az vessen magára. :)
PANNERGY