őszintén szólva én pont ezért nem írok ide... már épp eléggé sokáig szajkóztam azt, hogy lehet start-up vállalatról van szó, én személy szerint a vezetésben megbízom, egyszóval nekem a rv.-ek 1000 ft alatt bagóért vannak, hosszútávra berendezkedem, ha kell hígítom, ha kell bővítem a pakkom, túl sok értelmét nem látom annak, hogy a képernyőt bámuljam és lessem mikor emelkedik vagy esik 10 forintot az árfolyam. Ha vki ordítóan nagy baromságot beír, majd akkor esetleg megszólalok, de nagyon szerintem most nincs miről beszélni... elég ha két háromnaponta vagy max. naponta 1-2x benézni ide aztán jó napot! Lásd egyébként synergon rallyt múlt héten: hirtelen tele lett a topic minden barommal, nem lehetett kiszűrni ki az aki csak nagy hirtelen felbuzdulva a phylaxiából átült és ki az aki ténylegesen is tisztában van a cégcsoport helyzetével. Az otp topicot én személy szerint már pusztán ezért sem látogatom. Max. ha möbius úr beír pár okosságot, de másért nem érdemes nézni azt se...
Én elmesélném, mennyi esetben jártam így!:)
Nem feltétlen olcsóbb visszavételt, hanem várakozás közbeni trédelgetést terveztem, és akkor szállt el az árfolyam. Pontosabban, a Genesis akkor jelentette be a spanyol állami támogatás megítélését, előtte hónapokig benne szenvedtünk.
Ha már beleültünk, türelem!
Bokoréknak is érdeke idővel a jelentős emelkedés, és nem tudhatjuk, mikor gondolják azt, hogy itt az ideje!
Azért a végén sikerült negatív napot kihozni 747-es záróval. Kiváncsi vagyok mikor lesz az első +-os nap mert egy jó ideje már csak stagnálás és lefele az irány. Ha bika van ha medve. Nekem most már csak 250 darab van kabalából, veszítettem rajta de tervezem, hogy többet veszek hosszú távra csak kérdés mikor...Még hiszek a csodákban. Segítsünk be és menjünk kutat fúrni, úgy is jó idő van. :)
PANNERGY