komolyan el kellene gondolkozni,miért nincsen hír?vagy direkt csinálják,lassítás,vagy nincsen elegendő forrás?ki tudja,de nem hiszem,felmérték,nem akarnak leégni
jó ezek alapján én még mindig inkább a fidesz alapú támogatásokban hiszek, nem azért mondta el a hírtvben áder jani szóról szóra ugyanazt amit bokor mondott.... Paks nem hinném hogy olyannyira befolyásolná a terveket. a pannergy erőművei inkább a szénerőműveket "cserélné le". nem véletlen hogy több kisebb 10-20.000es település távhőjét akarja megoldani. Én még azt is megkockáztatom ha a megfelelő településeket nézi ki magának akkor még a MOL is bejöhet felvásárlási szándékkal... bár ezt csak évek múlva tartanám elképzelhetőnek.
ilyen alapon meg beírhatjuk azt hogy tudjuk hogy a pannergy jobbos, és mivel tuti hogy a fidesz fogja vinni a prímet a köv. 4 évben a támogatások szinte már le is vannak zsírozva.... teljesen hülyeség a politikát belekeverni. Obamát magasról le lehet sz*rni, mert az hogy magyarországon milyen energiaforrást fognak felhasználni azt szerintem nem ő fogja eldönteni. az tuti hogy paksot ki fogják bővíteni, viszont a régi széntüzelésű erőművekkel mi lesz? tuti hogy nem tudják a végtelenségig üzemeltetni...
Valóban mondtam, hogy van víz, de ezt nekem is mennyiség nélkül, és megkérdőjelezhető forrásból mondták. És bár nem talajvízre gondolhattak, azért az eredmény csak egy jelentős víztározó esetén lesz pozitív.
PANNERGY