Napi szinten követtem a fórumot évekig, sokan várták szerintem spqr szakmai tudásának megosztását volt is egy cikk hogy ki is valójában még hathor másolta be sztem
Törölt felhasználó2022. 08. 06. 18:16
Szép megrendezett darabot láthattunk?? Sose tudjuk meg mi az igazság MKB célár? MNB hol volt évekig..... Mi történt itt mi történhet...
Törölt felhasználó2022. 08. 06. 18:15
A fórumon leirtak alapján hatalmas pakkal kellett rendelkeznie... Aztán lehet utolsó hetekben érezte szar van a palacsintaban es kiszort mindent??
Csak egy résztvevő volt vajon ebben a szar kupacban?? Vagy valóban komolyan gondolta és tette ide a pénzét meg emberek pénzét. Ami nagyon érdekes párhuzamot vont maga után hogy a Polaris fórumán is fennt volt.. Ezt csak a szar kiborulasa után vettük észre többen... Sajnos
Jah spqr rutinos és elég sok tapasztalattal rendelkezett írásai alapján... Enis bíztam benne mármint, amiket írt és le vezetett dolgokat itt, megalapozottnak tűnt, aztán egyszer csak eltűnt....
Ujra kv es jelentesek nelkyl vagyunk. Raadasul felmeryl a kerdes, h akad e uj kv, aki kockaztatja majd a kinocdatoi engedelyet? Mert a draga “befeltetovedo” MNB ilyenforman akasztotta meg a ceget, a jovojet, a jovonket. Bizonytalan idore jegelve lettunk. Koszonjuk MNB! De miert, mi a cel? Miert nem mondjak ki, h rolo lehuzva, miert tartjak meg a remenyt az emberekben? Jobb lenne mindenkinek az egyenes beszed. Ez valami hatalmi harc, v varunk valamire, valakire?
Szep talalat. Ezt a vitorlas broker spqr t - aki a lengyel tozsdei forumon is aktiv feldalo volt a Polaris kapcsan - is megdobhatna az MNB egy zsiros buntetessel. Ja, h kozel van a tuzhoz, marmint Tuzkohoz? Az mas. Ne csak minket kicsiket szivasson az MNB meg az MKB. Maffiaallam. Hajra Magyarorszag!
Tobbszaz ceg van a listan, mi is, 4ig is. Nem kell tulgondolni. felöltés dátuma: 2022. július 29.Rövid név Székhely Adószám Engedélyszám Érvényesség véGgeyártás Szolgáltatás Külker OTT-ONE Nyrt.1024 Budapest Lövőház utca 2-6 IV.emHU22792309-2-413HETE21007842025.11.30XXX 4iG Nyrt.1037 Budapest Montevideo utca 8.HU12011069-2-443HETE22010352022.12.31XX
Ketto orosznak tuno nevu holgy a befektetotars. Az egyik holgy mas nagyobb cegben ,,toke erosnek,, tunik. Szoval minden kezdodik elilrol, csak mashol....
OTTone