Azért beszélgetünk itt hogy minél több társunk lássa, még olyan is aki nincs beregisztrálva, vagy ritkán jár ide. Majd ha meg lesz a banda akkor megyünk értekezni. Mi közöd hozzá.
koszi de akkor is teljesen logikatlnnak tartom azt hogy itt beszelitek meg mit kellene csinalni.Email valtas utan ott meg lehetett volna beszelni egy biztonsagosabb helyett ennek a lebonyolitasara.
Pontosan ezert nem is ertem miert itt szervezkedtek....Emailcimek meg vannak a reszvenyszamokbol onnantol kezdve el lehetett volna menni egy kulon Discordra vagy barhova aho lemgtudjak szepen beszelni.Azt hogy itt a forumon csinaljatok ez azt is bizonyitja hogy kamu az egesz xD
Látom, a másik tolvaj papírt is felpofozták:https://www.portfolio.hu/uzlet/20210525/visszavonjak-a-delta-technologies-konyvvizsgaloi-jelenteseit-484668 Remek, abban is benne ülök, de már nem sokáig. Krva bét-en nem lehet IT-ba fektetni: - 4ig folyamatosa nő, de az árfolyam esik = lopnak - Delta 17mrd értékelt cég egy nagyságrenddel kevesebbet ér, könyvet manipulálnak = lopnak - OTT1 könyvvizsgálaton elbukik = lopnak Aztán csodálkoznak, hogy nem megy a Magyar tőzsde. Hát ki a f*szom akar tolvajoknak pénzt adni??? Ma már 15 perc alatt nyitsz egy számlát fintech cégeknél és minimál jutival vehet a világ legerősebb, innovatív papírjait. Itt meg kilopják a szemed!
Májer jobb ha csináltok valamit, vagy a sok kisbüfi vissza fog hívni a kibeb*szott igazgazói székedből. Utána mi, tulajdonosok fogunk a bíróság elé juttatni. Ne gondold, hogy bármit megtehettek!
Nem baj a látja mindenki, mi történik, hátha más papíroknál is kedvet kapnak a kollégák a csoportosulásra, hogy egy kicsit megpiszkálják a cégvezetőket, mert ráférne még 1-2-3 ... cégeknél a piszkálódás :D
Ehhez céges adatok kellenek, ha jól emlékszem valaki idemásolta korábban az Alapszabályt, amely szerint ezen adatokba/iratokba a részvényesek nem tekinthetnek bele. Ha rosszul emlékeznék, vagy félreértettem valamit, javítsatok ki. Köszönöm.
Még valami eszembe jutott. Nyilván a fórumot olvassák az OTT1 menedzsmentjéből is. Szóval egyelőre nyílt titok vagyunk számukra, épp ezért remélem, hogy egy-két napon belül érkezik valamilyen tájékoztatás az ügyek állásáról. . Éppen ezért azt javaslom, hogy bármekkora támogatói tábor is áll össze a kisbüfik részéről, tényleges meghatalmazással csupán a jogok gyakorlásához minimálisan szükséges részvénymennyiséget gyűjtsük be (azaz, ha ez 5%, akkor 5%+1 szavazatot). Ez elég pl. kgy összehívásához, vagy az IT által összehívásra kerülő (ez a mi szempontunkból számunkra olcsóbb!) kgy/rkgy határozati javaslatainak kiegészítéséhez, önálló határozati javaslatok előterjesztéséhez, illetve a veszélyhelyzet szeptember közepi várható megszűnését követő 45 napon belül kgy összehívásához, stb.. A többi támogató részvényes pedig a későbbiekben ha tud, jelenjen meg minden esetben személyesen az aktuális kgy/rkgy-n, vagy ha személyes megjelenésében akadályoztatva van, adjon eseti meghatalmazást olyannak (pl. akit ismer, vagy hozzunk létre kisebb, az 5%-os jelentési küszöb alatti csoportokat és azon belül valakinek), aki jelen tud lenni, hogy döntésekkor a rv-hányadának megfelelő szavazat ne veszhessen el. . Picit óvodásnak tűnik ez az egész szervezkedés, tudom, de nem feltétlenül rossz egy-egy érdekes kérdésben történő szavazásnál, hogy a menedzsment nem ismeri előzetesen a várhatóan ellene irányuló szavazatok számát, és így nem feltétlenül tudja előzetes szervezéssel minden esetben/kérdésben biztosítani a többségét a háttérben megbúvó strómanok pakkjaival.
7,7-7,8 M-t a 4 cég + néhány általam ismert név alapján (Eckhardt, Májer, Ács, Hévízi, United Dots) Viszont a strómanok közül jómagam senkit nem ismerek, így ott bármennyi lehet... :-(
A jogszerű eljáráshoz a közös képviselő számára teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazást kell adnia mindenkinek, amely meghatalmazásokat be is kell majd mutatni, hiszen az 5%-os határ átlépését igazolni kell, illetve a közös képviselő felkerül a BÉT honlapjára is, továbbá ezután - gondolom én - a Tpt. előírásaival összhangban jelentési kötelezettsége is keletkezik. A Tpt-t nem ismerem mélyebben, így azt nem tudom, milyen egyéb kötelezettséggel jár az 5%-os küszöb átlépése. . Szerintem a meghatalmazók névtelensége nem feltétlenül garantálható, de gondolom egy jogász a vonatkozó előírásokat jobban ismeri.
OTTone