Úgy ahogy mondod ..... de már korábban én is mondtam hogy ezt csinálják.... Pontosabban .....add ide a részvényed olcsón én meg majd visszaadom neked drágábban játék.... sokan nem értik hogy itt kell venni .......ja hogy nincs pl . 100k berekva eladóira ....az nem véletlen !!!!!!!!
2018-2019 ben kizarolagos viszonteladoi lettunk sz Asuranak. Errol szoltak a cikkek. A jelen helyzetben tarsasagnak ki kellene adnia errol egy aktualizalt kozlemenyt. “
Az OTT-One viszonteladói szerződést írt alá az Egyesült Királyságban bejegyzett Asura Vision Ltd. társasággal, amely az Asura Technologies brand tulajdonosa. A szerződéssel az OTT-One Nyrt. az egész világra kiterjedő kizárólagos viszonteladói jogosultságot szerzett az Asura által fejlesztett, mesterséges intelligencián alapuló objektumfelismerő rendszerénekértékesítésére, amelyet többek között gépjárművek rendszámtábláinak, járművek típusának és fegyverek automatizált felismerésére fejlesztettek ki. Ezt követően a társaság – amerikai partnere közreműködésével – stratégiai megállapodásokat kötött a fenti technológiák hasznosítására az amerikai T2 Systems, Inc. és Umojo vállalatokkal.“
OTTone