Ha olyan tuti lenne minden esetben a TA elemzés akkor már mindenki milliomos lenne és azt mondanák, hogy a tőzsde pofon egyszerű, pedig nagyon nem az mint tudjuk. :-)) Jó hétvégét neked is!
gazából mindig azt írom le elsősorban amit a legvalószínűbb folytatásnak
gondolok, ami szintén csak egy vélemény a részemről. Ha úgy gondolom
esni fog egy részvény ára, akkor azt is leírom. Az említett esetnél
pedig nem jöttek be az elképzeléseim, szerintem a legtöbben nem
gondolták volna, hogy odáig lemegy ahol most van, én sem. :-) Kisebb
papíroknál mint itt az OTT1 is ahol kevés részvény van egy nagy speka
könnyen tud rallyt csinálni, főleg ha üresebb a könyv, ahogyan Zsoltee
is említette.
Nekem még Nordtelekomom, Appeninnem, TJB-m és Opusom az OTT1 mellett. Van olyan pletyó, hogy ősszel állítólag felminősítik az OTT1-et és van rá esély, hogy 300 fölé megy. Mostanság pedig már nincsenek napi 15-20 %-os napi felső limitek.
Jó reggelt mindenkinek! Azért olvashatod - nem minden, hanem több (szép nyelv a magyar) fórumon - azoknak IS a nevét, mert alapvető "szabály", hogy a tőzsdén is diverzifikálni kell a polrtfoliót. Nekem például öt részvényben vannak a befektetéseim, ergo mind az ötben érintett vagyok. Így - ha néha-néha hozzászólok - érintettként teszem. Úgy gondolom, mások is így vannak vele. Szép hosszú-hétvégét!
Az a rally ta alapon nem látszott, persze, ezért mondom, hogy egy fundás hír átrajzolja a dolgokat. Viszont a rally korrekciója tökéletesen számítható volt a fibo szintekkel. :)
OTTone