Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Csak nehogy bikacsapda legyen. Árazzák a recessziót meg a kamatemelés végét aztán a fed majd megint helyre tesz mindenkit. Augusztusi klasszik forgatókönyv újratöltve? Nem tudjuk még. Gyanúsan nagy a felpattanás mindenesetre, nekem rossz előérzetem van. De ne legyen igazam.
A rossz hangulatban lenyomták a csökkenő trendcsatorna aljáig. 6 fekete gyertya után lett ma végre egy fehér, olyan Bullish hammer kinézetű. Reméljük fordul innen és elindul a csatorna teteje irányába. Ne sokat szédelegjen itt a 7700 környékén... Jöhetne valami pozitív hír a cég háza tájáról, ami segíthetne. Pl. mi van a szlovén bankkal?http://www.kepfeltoltes.eu/images/2022/10/03/453OTP_Napos.png
Jó is lenne. De elnézve a forgalmat továbbra sem kapkodnak a részvények után. Főleg anilyen állapotban van a forint, melyik az a külföldi alap, amelyik magyar részvénybe akar fektetni. Hiába emelkedik majd az árfolyama, visszaváltva euróra/dollárra nem marad semmi haszon rajta. Borúsan látom a jövőt :(
Ez eddig szép 2 nap volt a BUX-ban, lassan az OTP is mutathatna valamit, a 13%-os MNB-s banki kihelyezés brutális negyedévet sejtet egy Q3-as ralli tuti lesz.
2 telefon (ios es android direkt) es 2 laptop (win es mac) es 4 különböző értéket adott 🤦♂️ mostmár 17:06 kor egységes lett.. de sehol semmi info, kötéslistát sem lelem..
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!