Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Kellene egy topik az erstés ügyfeleknek az indikatívárak közlésére. Ha már a ker felületen nem tudják/akarják megoldani, vegyék a fáradtságot egy ilyen topik gondozására.
Jó reggelt! Ki mit vár ma? Én enyhe mínuszos nyitást gondolnék, 14:15-ös ADP-s adatig oldalazgatást, majd meglátjuk melyik lufit kezdik el fújni, de azt gondolom a mínuszost. HUF, BTC, Indik, nyersanyagok nem állnak túl fényesen, nem támasszák alá 8300-as kitörést, illetve a tegnap délután is elég érdektelenre sikeredett. Nap végén okosabbak leszünk(-:
8300-8350 sáv áttöréséhez nagyobb forgalomra lenne szükség,az még akár meglehet.Az igazi teszt viszont a 8480-8530 leküzdése.Ha sikerülne felette zárni,akkor egy időre elbúcsúzhatunk a 8000 alatti árfolyamoktól. Határidős kereskedés USA,DAX enyhe negatív nyitásra utal a kereskedés elején.Ez alapján jelenleg 8200 körüli nyitás lehet.
8310 koruli szint meglehetne, es onnan mini abc korrekcio le a nap folyaman
Törölt felhasználó2022. 10. 05. 07:34
Amerika tegnap kiörömködte magát, Dow +2.80%, S&P +3,06%, Európa is pluszban zárt, nekünk is kijutott belőle. Tegnap folytatódott a csatorna aljáról való felpattanás, mai irány is lehet akár felfele.
Direkt nem vettem ma bele mert még mindig tartok hogy a 8000 visszahúzza. Meglátjuk holnap mit produkál, a forgalom mindenesetre kicsi volt. Törékeny még az emelkedés. Kellenek további jó hírek hozzá. Meg majd lassan lassan jön a Q3 arra is marha kíváncsi leszek. Sokszor megégettem már magam az elhamarkodott döntésekkel, most az egyszer meg nem mertem még lépni, tehát holnap 8500 lesz már. :D Aztán na jó akkor beszállok, és visszazúdítják 8000-re. XD Már annyira látom magam előtt... Köszi amúgy a választ, okosabb nem lettem, csak bizonytalanabb.:)
OTP daytyrade A Dollar ma gyengult tovabb, tehat az EURUSD ujra erosodött, most epp 1.0000, es ha a dollar gyengebb akkor a mas devizak erosebbek, igy HUF is. Kezd javulni az esely, hogy holnap az erosebb HUF hátán az OTP tovabb erosodni tud. Tovabbra is a 8400 attoreset tekintem az OTP rally remenyek megerositesenek, ott lenne tul a 8300-8400 ellanallasi sav felett. Amig a 8250 kornyeken billeg, addig egy kis (iv) hullamot csinal, lasd megelozo daytrade abra.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!