Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Igen,az volt a második medve piac,az első 2000-es,évezredfordulós.Mindegyik más,és pont ezért működik,amíg tart.Mert vége lesz,az is lehet,hogy ennyi volt most.Bizonyossággal csak 1-2 -4 év távlatából lehet rámutatni a grafikonon,hogy ez volt a mélypont! :DD
Igyis ugyis muszaj lesz sajnos :( megrendeltem mar a dolgokat es 410-n fixaltuk az eur-t en meg akkor jarok jobban ha 410 alatt tudok valltani. Nem 1-2 ezer eur rol van szó így nekem nagyon nem mind1 :/
Mindenesetre HUF lejott 425re 437rol dollarral szemben, es 418ra euroval szemben 426rol 1nap alatt. Tegnap ota rallyznal a piacok, foldgaz beszakadt. Amugy ezek az oroszok meg mit haboruznak, ha elcsatoltak a 4megyet amit akartak? Minek a haboru? Csak ugy? Annyira nem kovetem mar.
Nagyon félve írom ... "kocsmai" beszélgetésekből hallom ... olyanoktól akik nem tőzsdéznek ... tegnap beszélték, így nem kérdeztem bele honnan az információ ha ma feldobják újra finoman belekérdezek. - Szóval nem Én mondom, ezt csiripelik a "kocsmai" témák között, hogy az év végéig csőd lesz. Én ezt annyira nem akarom elhinni hogy nagyon nem, de el kell ismerni néha ezek a "kocsma" töltelékek hamarabb tudtak dolgokat mint ÉN aki olvas fórumozik stb. és mégis ... (PAKS II szétlövését konkrétan 3 nappal hamarabb kiköhögték, nem is értem.)
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!