Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
megmondanád, látható a teljes ajánlati könyv is és a real grafikon, kötéslista is, ha előfizetünk a 900 Ft-os 1 adatos real-time-ra, úgy mint a randomnál volt?
Ja, végül előfizettem mára a realtime-ra ersténél, ilyenkor használhatóvá válik a netbroker pro is, nemcsak az alap verzió. Ez egy fokkal jobb azért, itt lehet normálisan kereskedni meg átlátom a felületet. Kicsi off volt a volt randomosoknak. részvény közben közelíti a 8200-at
egy kis érdekesség. mostanság nyilatkozott a Credit Suisse asszem (vagy a Deutsche, mivel alapvetően egy égisz, keverem...) hónapra pontosan akkor amikor a léman brádörsz 2008 környékén, hogy "stabilak vagyunk" :D lol... nem mintha hagynák bedőlni ezt a párost de a befektetők igencsak aggódnak most értük :) tegyük fel nem hagyják bedőlni... azért egy technikai csődhír is elég lenne hogy lenullázák magukat egy pár évre :) bővebben itt összefoglalva, mint érdekesség: https://www.youtube.com/watch?v=7dnoonwYceo Nyilván pánikkeltés vagy téves spekuláció is lehet. nem foglalnék álláspontot, csak mint érdekességet, tettem be.
Nem lenne gond lent egy res es ha megtartja. Azert mondjak, hogy gond, mert hogy egyszer betolti. En ilyenekkel nem foglalkozom. Ha ressel fel megy es megtartja, eros a nap, tovabbi fel varhato. Nalam
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!