Topiknyitó: Hathor 2022. 09. 18. 22:33

OTP Trollmentes topik  

Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Hathor
Hathor 2023. 11. 03. 11:27
Amugy itt van Germillo mai 25.000es celara, itt van Stayerke mai emelkedes varasa, itt van a mai Lajuska ATH rekord profit, 3000/rv eredmeny 1000mrdos nyereseg varakozasa. Itt van a wall streeti szaguldas komment.
Itt van Asphalt emelkedo RSI, emelkedo arfolyam kimmentje.
Senki nem mondja nem irhatnak, itt vannak, irjak, nincs torolve.
Itt csak a lefele varakozasra van hiszti, semmi mas
 De lehet nem egy musort nezunk
asphalt
asphalt 2023. 11. 03. 11:24
Előzmény: #10376  Hathor

Nem maradtam le, olvastalak, ott fordult emlékeim szerint, ahol mondtad, fordulni fog. Elismerésem, tényleg sokat nyert, aki ott rád hallgatott. Ezt nem vitatom el tőled egy pillanatig sem, ahogy az sem neked szólt, hogy semmi mást nem tudnak egyesek, csak negítavan megnyilvánulni a papírral kapcsolatban.
Semmi bajom azzal, ha valaki lefelé várja, van amikor én is oda várom, soha egy rv se megy egyenesen felfelé, itt is lesznek még korrekciók, csavarok, kirázó menetek bőven, sőt nagy esés is benne lehet egy ilyen zűrös és kényes helyzetben, mint a mai. A vita inkább azon van, hogy mi úgy látjuk, az eredmények egy magasabb árfolyamot indokolnának, kedvezőbb körülmények között; más meg mindentől függetlenül kizárólag lefele várja.
Na befejeztem, R 13.725 / 1.207 MRD
Törölt felhasználó 2023. 11. 03. 11:19
Előzmény: #10377  Balin2020
Szia. " Ez a mondat a lényeg: "nem lenne olyan belterjes a BÉT, hogy kb. csak magyar szereplők mozgatják az árfolyamokat.". Nézz rá a forgalomra. Vicc!!! MOL,OTP stb. Az Erste maga oda teszi aprópénzel ahova akarja 1 perc alatt !! . Lehet majd valaki más is belép a "piacra" és akkor meg csak megy a "kapkodás". Sok nyerőt
Balin2020
Balin2020 2023. 11. 03. 11:12
Ez most se nem TA, se nem funda, hanem egy vélemény az OTP várható Q3 eredményeiről, és a kapcsolódó szintén csak várható speka reakciókról. Többen leírták, hogy milyen jó számokat közölt az OTP Q1-Q2-ben, és hogy milyen jó lesz majd az éves eredmény. Szerintem rövidtávon vissza üthet az extrém jóra sikerült Q1-Q2, mert a Q3 azt nehezen fogja überelni. Nagyobb az esély rá, hogy Q1-Q2-höz képest rosszabb lesz. Ettől persze még lehet a Q3 egy egyébként jó negyedéves eredmény. A spekák rövidtávon gondolkoznak. És lehet itt a BÉT-en olyan papír, aminél meg pont fordítva, éppen a Q3 lesz extrém jó a Q1-Q2-höz képest. Persze ennek sem kellene kihatni, ha nem lenne olyan belterjes a BÉT, hogy kb. csak magyar szereplők mozgatják az árfolyamokat.
Hathor
Hathor 2023. 11. 03. 11:11
Előzmény: #10374  asphalt
Te maradtal le, hogy 8000nel egyeduli mohikan voltam, aki mondta csokkeno ekbol emelkedest varok 11k celarral.
Akkor shortosoktol kaptam a sallert, meg Pomperjjel is ellentetesen voltam, mert mondtam negyed eves chartot nezzen a havi fej-vall nyakvonalommal, mint tamasz. Meg is lett. Most jobb vall korul, bear flag kornyezetben vartam az esest, azzal, ha jobb vall fole megy az arfolyam, storno az eses varasom.
Meg nem ment fole, igy nem tudok longos verziot.
Ha nem hiszed a long varakozasaimat 8000rol, olvasd el ezen topik elso 100kimmentet. Vagy evazeller topikjat, amikor ek aljan volt es nyugtattam, nezze az eket, az az ajandek chartom neki. Vannak hullambeli varakozasaim, amit nem fogok naponta valtoztatni.
Az esest varok ma mit mondanak meg mindennapos. Ma stayerke, elotte lajuska, zoltan, daniel es egyeb kollegak provokalo kerdesei.
Erre ha nem valaszolunk el vagyunk tunve az emelkedesben a valasz toluk.
Ha valaszolunk, akkor mindig eses varas.
Lenyeg nekik semmi nem jo
Hathor
Hathor 2023. 11. 03. 11:01
Előzmény: #10369  Lujoska
Lemaradtál valamiről.
Berlini es partnere elkezdtek izraeli haboru offot itt kemenyen. Csak a haborus hozzaszolasa volt torolve kb 3-3 a ket kollegatol, amikor idejenen megfekeztem a szoparbajt az izraeli haborurol.
Erre megsertodott, hogy torolve lett az osszes haborus off kommentje a kollegaeval egyutt, kerte toroljem az osszes hozzaszolasat. Idot nem adott, bespamelt 10-20hozzaszolast egymas utan toroljem. Erre lett turelmi idot kerve felfuggesztve. Irhatna OTProl, nem akar. Ugyanezt eljatszottuk ingatlan topikban is. Hogy lehet feken tartani egy topikot maskeppen? Indult a kereskedes, igy.
Igy mennek a kamu hirek a forumon mindig
asphalt
asphalt 2023. 11. 03. 10:58
Előzmény: #10366  Hathor

Aha.
Ha olvastál volna engem, a másik topikban rendszeresen megosztottam és a jövőben is meg fogom osztani, ha esést, korrekciót várok. Teljes tévedésben vagy, ha azt gondolod, nálam csak egy irány létezik.
Arra viszont mindenki ugrik egy idő után, ha pár ember itt, mindentől függetlenül (várható eredmények, aktuális árfolyam, fundamentális tényezők) mint egy imamalom, csak esést mantráz, napra nap, hétre hét, sőt éveken keresztül. Ugye, vip kiszállók 3-4000 pontokkal lejjebb, 2022-ben 2023-ra vonatkozó 4K summary elemzés, aztán később ezek ismételve, 2024-re vetítve, miközben ezen jóslatok KÖZELÉBEN nincs egyelőre az árfolyam.
8K alól képesek voltak 14.750-ig vég nélkül fújni az esés, zuhanást, aztán letörik 12.800 support, aztán majd a 13.300, és a többi. A sok mínusz annak szól, hogy sokan baromira unják, hogy egyes emberek semmi mást nem tudnak az esésen kívül mondani. Semmit. Akkor se, ha emelkedik a papír. Nekik akkor is esik. Negálódik az X hullám, majd jön a következő lefelé, ha az se, akkor jön megint egy új rajz. Neked pedig az lenne a dolgod, hogy a másokat folyamatosan piszkáló, irritáló véleményeket töröld, ha túlzásba esnek, mondjuk napi 25 negatív beírással. Meg lehet írni, ha lefele várja valaki, csak nem napi 25 alkalommal.
Bpali 2023. 11. 03. 10:56
puma is most elemezni akarsz megtanulni vagy keresni:_)) 
Lujoska 2023. 11. 03. 10:55
BUX 57000!
Stayerke
Stayerke 2023. 11. 03. 10:49
Előzmény: #10365  Missiopossible
A múlt nem garancia a jövőre! Jelenleg nagy tőkét tartok állampapírban is, ha jön a világvége, akkor egy része visszajön ide, de mint írtam, VÉLEMÉNYEM szerint nem lesz jelentős. Lehet, hogy tévedek, de nem vagyok poziban, így nyugodtabban tudok döntést hozni. Egyelőre a PMÁP "kockázatát" futom, Hathorhoz hasonlóan, 4iggel fűszerezve.
Germilio
Germilio 2023. 11. 03. 10:48
Előzmény: #10368  Hathor
Na végre eltalálta, esik az otyp mint a kő kövön, irány 25 000
Lujoska 2023. 11. 03. 10:48
Előzmény: #10367  asphalt

Nem rád céloztam, elnézést.
De itt kizárolag esés várakozás megy hónapok óta.
Berlinit is kinyomták, pedig szépen levezette mit gondol Ő.
Mink itt lenézettek vagyunk.
Hathor
Hathor 2023. 11. 03. 10:47
Előzmény: #10367  asphalt
Mert nekunk trollkodik, errol beszeltem.
Mindegy, a sok plusz jon majd neki.
Tanulsagos a forum
asphalt
asphalt 2023. 11. 03. 10:45
Előzmény: #10364  Lujoska

Ezt most nem tudom, miért nekem írtad "YO 8 zuhanás várakozást".
Amit írtam, az egy kitörést feltételez, nem zuhanás várakozást ---) szűk Bollingerből nagy mértékű elmozdulás várható, emelkedő RSI + jó várható jó gyj mellett felfelé. Ha így érthetőbb.
Hathor
Hathor 2023. 11. 03. 10:43
Előzmény: #10363  asphalt
Az a lassan emelkedo arfolyam egy nagy eses gyenge lassu oldalazo korrekcios fazisa nalam. Ettol en elfogadom, hogy ez emelkedes, es ebbol csak 15.000es arfolyam fele menes lehet nalatok.
Mindenkinek lehet velemenye tovabbra is.
Kb az eses varoknak nem, mert azok a kozutalat targyai, minusz esovel.
Ezt is elfogadjuk.
A tokepiac igy mukodik
Missiopossible 2023. 11. 03. 10:41
Előzmény: #10354  Stayerke
Az eséssel kapcsolatban az a véleményem, hogy előbb-utóbb persze meg fog történni, de szerintem a mainál egy magasabb árfolyamról és a mértéke nem lesz jelentős - nem lesz jelentős, ez óriási tévedés, nézd vissza a múltban hogy mekkora korrekciók voltak és milyen gyakran és mekkora mértékűek. Egy 18 ezer pontos BUX emelkedésben simán benne van 5-6000 ezres korrekció és ehhez még világvége sem kell. Egy 10-12 ezres korrekcióhoz már egy nagyobb esemény kell szerintem, de hát a világ állapotát nézve ennek nincs meg a lehetősége? De nem vagyok telhetetlen, én beérem egy 5-6000 ezres korrekcióval is. :D Ebben igazad van hogy nem biztos hogy most lesz, de a magas kamatok fennmaradnak még legalább 1 évig. és 2 jelentős háború zajlik jelenleg, amelyben a Közel-keleti a veszélyesebb szerintem....
Lujoska 2023. 11. 03. 10:40
Előzmény: #10363  asphalt

Nos majd jönnek a elemzői várakozások. Ami szinte majdnem  biztos!
REKORD ATH év lesz a 2023 nyereség, bevétel szempontjából!!! 3000 FT/RV nyereség kb
YO 8 zuhanás várakozást.
asphalt
asphalt 2023. 11. 03. 10:37
Előzmény: #10353  Hathor
Naposon szűk Bollinger szalagok között mozgó, lassan emelkedő árfolyam, emelkedő napos RSI-vel, egy héttel egy várhatóan jó gyj előtt - nincs mit mondani. Hmm.
Missiopossible 2023. 11. 03. 10:36
Előzmény: #10357  Hathor
Lesz esés! Minél tovább nyújtják a korrekció bekövetkezését, annál nagyobb esés lesz. A korrekció szerintem természetes, az életben is szükség van rá, mert akkor hamarabb kijózanodik az ember és kisebb pofonba szalad bele legközelebb. De ha nincs korrekció soha ....
Hathor
Hathor 2023. 11. 03. 10:33
Előzmény: #10360  Germilio
Nemigen értem a mondandot. Árfolyam ott van, idősik is, chart is, gyertya is, rajz is, meg minden nap előtte, az van mindig frissítve.
Tulajdonképpen ez a két hozzászólás mit szeretne?

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek