Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Egyelőre lokálisan, magasabb tetők és kisebb aljak vannak. De a forgalomban inkább kivárás van, mivel a héten lesz a gyorsjelentése. De továbbra is éves szinten rekord bevétel és nyereség várható. Szvsz.
Nem provokáció. Tanítás. Megtanultuk és tudomásul vettük, állampapírnál minden jobb Előbb Te nevetted ki, ès igazad van. Szinte minden részvèny lehagyja. Az említett Mtel 300-600duplázás, így a részvény3k mindenképpen jobb befektetésnek bizonyulnak
Nem hírey az, minden lepipálja, így mindenki hanyagolja, még csődbe is mennek azok a papírok, befagyasztják. Tudtuk meg itt a fórumon. Szóval venni kell helyette OTP, Mtel ès társait, amik 10-20-50-100%okat mennek.
Csak egy minimális provokáció volt, hátha születik egy kis felfelé kacsingató meglátás is. Én nagyon ritkán csinálok és most hosszabb távon gondolkozok, de szerintem ideje megfordítani a vitorlát.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!