Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Oké. Mindenkinek lehet vèleménye. Látod longosoké mindig pluszos, bármit írnak, aki esèst vár, mindig mínuszos. Nincs ezzel baj. Mindenki long a papírban kb, kivétel aki eladta, annak nincs. Short már lassan sehol nincs. Random Tshort megszünt, majd KBCs patriánál is megszűnik, csak a long orrfolyásig, vagy várakozás. Hát majd én megpróbálom Bux shorttal az esést, ha beindul. Ha nem, marad állampapírban a zseton
Nekem is ez látszik egyelőre, aztán majd az ék törése eldönti, mi lesz! A valószínűség azonban nem egyenlő, szerintem. De ettől még bármi lehet, az is igaz!
Az eséssel kapcsolatban az a véleményem, hogy előbb-utóbb persze meg fog történni, de szerintem a mainál egy magasabb árfolyamról és a mértéke nem lesz jelentős, ergo én már 13k közelében elkezdeném venni, 12500 alá pedig semmiképpen nem várom. Jelenleg nincs OTP részvényem, de szeretnék visszaszállni, egyelőre kivárok .
Gindoltam mivel minden órában megkérdezik mit mutat a chart, hol az esès, berakom megint azt a chartot, amin továbbra sincs változás, ahogy közlöm napok óta is.Láttam stayerke is panaszkodik, nincs a fórum szakèrtők által várt esès.. https://postimg.cc/Mvdb1b8X Sietnek valahova az emberek, de a chart nem
lehetne néha egy önálló gondolatod is...Annyira megakarsz tanulni mindent hogy pont nem értesz majd semmihez:_)) lásd x oldalas elemzések meg az rfolyam összefüggése..._)))
Csak éppen neked egyetlen véleményed van, hogy ez a papír csak és kizárólag eshet. A MOL pedig csak emelkedhet. Ezt fújod, megállás nélkül. Ha az OTP nagyot megy, a kedvenced meg esik, akkor hetekre, hónapokra eltűnsz. Korrekt! :) Ugyebár ez egy trollmentes fórum lenne, másokat burkoltan vagy nem is álcázva piszkálni non stop, pedig trollkodás. Éppenséggel ezt a topik gazdája valahogy nem veszi észre.
Te sosem adod fel ugye? Csokorba fogjuk gyűjteni a mellè lövéseidet a sok hókusz pókuszaiddal együtt,hogy lássa mindenki mekkora "szakember"vagy. Szerintem direkt próbálsz megvezetni minket vagy ha nem akkor egy lúzer vagy.
Nem háborgok, modtam, Amugy ez a napi 20 chartot biztos élvezed... Nos erről beszéltem a hogy a másik .... a ......t. De látom mindhiába. Tudod van egy szinvonal.. Igen jól gondolod.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!