Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Sikerült 8900 on eladnom..:(:) gondolom így most már mehet, és megy tovább fel.. Amikor kb múlt csütörtökön 8100on eladtam az előző adagot -az USA kamat hektikusság veszélyének kockázat minimalizálása miatt-. akkor azonnal kilőtt.. Historikusan volt 1 M-m a Q2 nél rajta, azóta meg dilettánsan úgy babráltam, hogy lement zéróra.. Szóval "dicsértem" már magamat párszor..
Gratulálok. Holnapra a nyitástól függően az elképzelés egy belső nap,vagyis a mai gyertya testen belüli mozgás-van benne tér bőven. 9060-8800 között...Hacsak nem érkezik egy extrém pozitív hír az OTP háza tájáról.
A napos grafikonon, a nyitó aukció szakasz, ármeghatározás és kötés részszakasz 9.00 órakor véletlenszerű lezárással keletkező nyitóár és a záró aukció szakasz ármeghatározás és kötés részszakasz 17.05 órakor véletlenszerű lezárással keletkező záróár formálja a napi gyertyát. Így a mai napi nyitóár 8670 Ft, ez a gyertya alja, a napi záróár pedig 9066 Ft ez a gyertya teteje. Az e 2 érték közötti napi forgalom bármely értéke a gyertya testén belül foglal helyet. A végeredmény egy szép nagy fehér/zöld gyertya.
Ma is gyerekeztem, úgyhogy kimaradtam. Azé kemény hogy pár napja még a 8000-nél szenvedtünk, most meg 9 fölött. 600 forintos TL-t eladtam már 900 valamennyin. XD
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!