Megfordult ez a full kínai papírból konverzió OTP-be a héten, de 1% 2x a költség ez tartott vissza, így úszom a dolcsiban egyelőre, persze én nem alacsonyodok odáig, hogy iráni atomháborús hírt linkelgessek, mint a csövesek a gagyi topicban, azok a futuraqubából jöhettek, ott volt megszokott az indiai, meg legutolsó mexikói aszályos hír, egy alkesz barom, aki sosem iszik vízet 10,000/l árat írt.
Tavaly volt egy 1 milliós buktám, amikor elszámolták az orosz Index követő ETF-emet, háború után visszakapom, ez szent meggyőződésem, akkor ez még szúnyogcsípés sem volt a lelkivilágomon. Most amikor először 10:00 után után felfedeztem a premarketben az 5% + okat a kínai papírjaimban, sosem narkóztam, őrült eufória és itt követtem el a hibát elugrottam cigiért, 2., sokadik nap ez átalakult profitvédő görcsöléssé ami taccsra vágott, tegnap beszórtam, de veterán vagyok a gyorsjelentés körüli mozgásokban, főleg a PDD-ben, természetesen visszaveszem a kínai papírjaimat, Gyj. JD.com és BABA november második fele, PDD december eleje. Most belefáradtam, de még 1 kínai papír nyerőnél képben egy OTP túlsúlyos osztalék portfolió, azt írták rám "hosszú monológ"okkal, akkor már önmagam szórakoztatására.
OTP Szakmai topic