Te miről beszélsz öcsisajt?
Honnan tudod, hogy én mit csinálok?
Érvek helyett egy frappáns ítélet a végére, na ez a te világod. Véredben van a minősítgetés, igazán tükörbe nézhetnél.
ma este rohamom van ugy erzem... vagyis rossz kedvem
ha veletlenul nyers vagy goromba leszek az este folyaman ez egy elozetes bocsanatkeres hozzaszolas...
Na! Mostmár nálam is valahogy így működik. De eleinte nem is gondoltam arra, h nekem kell majd figyelgetni napon belül ( amit mint írtam fizikailag nem vagyok képes!!!)
Mivel valszeg mindketten tanulunk és figyelünk is, így a brokinknak is könnyebb a dolga, illetve nem vagy csak nehezen tud megszivatni.
Hidd el, a kocákat megszivatják. Direkt rossz pozi aztán dobás!
( Egyébként pénteken megdícsért a brokim, és azt mondta h jó befektető lesz belőlem:)))
Ja és úgy kezdte, hogy leült velem egy órára, és magyarázott egy csomót. A lelkemre kötötte a stop loss-t, hogy tűzzek ki célárt, persze hiába :-)
Azt mondta, hogy az elején ne csináljunk tőkeáttétet, csak saját pénzből nyomjam. És igaza volt, mert így csak a tőkém 20%-át buktam el az első hónapban, áttéttel meg az egész elment volna, gondolom.
Ezzel együtt tudom, hogy nem a barátom :-)
Akkor még egyszer leírom :-)
A bróker nem a barátom.
Viszont ha felhívok, belső késztetés, hogy többet mondjak annál, hogy "vegyél 2K OTP-t 2451-en". Rámkérdez, és én elmondom az elképzelésemet. Vagyis MUSZÁJ átgondolnom, és kisebb a sansz az érzelmi alapú hibás döntésre. Ez a fő érvem a bbróker mellett.
Amúgy az én brókerem tök korrekt, elmondja az ellenvéleményét is (a mást gondol), és nem egyszer lebeszélt a tranzakcióról. Amúgy gyakran hív, nyomja a pletykákat és info-kat. Viszont soha nem erőszakos, ahogy ő mondja, szeretné tudni, hogy mi a stratégiám, mert ennek fényében tud hatékonyan segíteni. Például az elmúlt 2 hétben a 2150-25xx kapcsán vagy háromszor megjártuk a sávot fel-le.
Vettem 2163-on és 2317-en. Minden felfele hullám tetején (és tényleg a tetején, az abszolút maxtól 5-10 pontra) hívott, hogy nem akarom-e dobni a csomagot. Nem akartam, csak most szerdán 2560-on. De én itt sem dobtam volna magamtól, ha nem hív! Lehet mondani, hogy béna vagyok, stb, nekem igenis segít a csávó.
Én is a kezdők táborához tartozom, és azt hiszem tudom mi a Te bajod, mert az enyém is volt eleinte.
1. Az itt jelen lévő nagyon ügyes és okos befektető is bukott már nagyon sokat DE!
2. A bukás után nem azon vergődtek (nek), h mi lett volna ha...hanem a következő pozíció lehetőségét keresik! Tedd ezt Te is, és ne foglalkozz a már elbukott pozival, hanem a következő lépésedre koncentrálj!
3. Ne kapkodj!
4. A fórumon és az egész világon senki nem tudja előre megmondani, h mi lesz holnap. Ezért hívják spekulációnak.
5. Ahogy Lenin elvtárs is megmondta "tanulni, tanulni, tanulni!"
Kell ismerned a TA-t, az indikátorokat, és nap mint nap a híreket. A híreket és a hozzá kapcsolódó szubjektív véleményeket ezen a fórumon szoktam összeszedni. Egyszerű, gyors, és igen okos srácoktól olvashatsz kommentárt.
6. Minden döntés a sajátod legyen, és soha ne kend rá senkire!
7. Azért mert drukkolsz az árfolyamnak h menjen föl, hidd el NEM FOG FÖLMENNI!
Én brokis vagyok ezt már többször említettem, mivel a munkám nem irodai, és nem tudom non-stop figyelni a mozgásokat. A tapasztalataim alapján inkább Mike-nak van igaza. Eleinte amikor abszolút tudatlan kezdő voltam, simán rábeszéltek tőkeáttétes ügyletekre. Se stop se célár csak vettem mint a hülye (a brokiban bízva) és vártam a telefont h szól ha elég vagy ha stop. Bukó hegyek
Most már én diktálok, személyesen eligazítottam Őket h mit szeretnék és mik az elvárásaim a munkájukkal kapcsolatban.
Hívnak is mint a kisangyal!
Egyébként nagyon sz@r bukni, de szupersz@r úgy bukni, h egy idióta kapzsi bróker rossz pozija (mert az az Ő pozija volt csak én adtam rá a lóvét) és nemtörődömsége vagy lustasága miatt veszítesz.
Egyébként készül a műhelyben kiépítendő tréderbarlang internettel és REAL-lel! :))
De az apár darab is döntő volt, meg az h cselekedtünk valamit.
Az én tapasztalatom az aláírókkal nagyon pozitív volt, mindenki örömmel aláírta.
Törölt felhasználó2009. 02. 15. 17:02
Veszprém - Leon 28-26
micsoda lelkierő és emberi nagyság van ezekben a fiúkban.
Nem szeretem a nagy szavakat, ezért nem is próbálom meg leírni, mennyire megindított ez a meccs, és a vége. Fontos pillanat volt.
OTP részvényesek ide!