Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:45
Előzmény: #1379  Törölt felhasználó
Bocs, csak elküldés után láttam, hogy Koi közben beidézte a másikból
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:43
Előzmény: #1374  Törölt felhasználó
Tőzsdeklub
Ma - a két héttel ezelőttihöz képest, ahol a világvégét jósolták:)) - elég optimista volt a TA-elemzés szinte a legtöbb részvénnyel. De Otiról nem mondtak semmi konkrétumot, csak azt, amit úgyis tudunk. hogy itt szüttyög már egy jó ideje, benne a sávban, aztán vagy fölfelé megy ki belőle, vagy lefelé. És hogy ez pár napon belül lehet hogy kiderül (de persze az is lehet, hogy nem). Szóval ez nem nagy meglepi.

Koi védelmében ismét: én is oti fan vagyok, de én is arra várok vétellel, hogy megint lemenjen 6000-re vagy az alá! Innen szerintem nem tud felmenni komolyan 6400 fölé, persze nem kizárt, csak nem érzem benne az erőt.
Szóval Koi én veled gondolkozom együtt:)

Meg egyébként is előbb nagy esésre várok minden részvénynél, majd akkor akarok venni. (De ez persze attól is lehet, h. pesszimista alkat vagyok.)
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:39
Sziasztok,
tőzsdeklub röviden: két nagy részből állt, az elsőben TA alapon néztek részvényeket, a másikban pedig fundamentálisan. Összegzés: TA alapon a legtöbb részvényt most elég optimistán látták (a 2 héttel ezelőtti világvége-hangulattal ellentétben), legalábbis pár napos távon. Fundamentálisan: elég gyengék vagyunk, nem látni most, merre is megyünk, 6-12 hónapos távon azét a legtöbb papír elég jó lehet.
Szóval kábé ennyi:) érdekes volt és nekem még így is hasznos, de nagyon nagy újdonságokat nem hallhattunk.

Ja még egy infó: ők (mármint a tőzsdeklubos fiúk) is szerveznek egy 2 napos tanfolyamot, szept. 30-okt. 1., szintén 40 e ft körül. Nem is egészen értettem, mert azt hittem, ők és a chartcenter ugyanaz, és a chartcenter is pont most szervez egy ilyen tanfolyamot, rákérdeztem, de aszonták a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Utazo1

na a lindás topikban már be is irta utazo1
magyarul vakon tapogatoznak!
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:36
amugy a topik se tul régi.

07,25
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:34
Előzmény: #1374  Törölt felhasználó
mit mondtak???kiváncsi vagyok rá!

pedig már most akartam menni aludni.
nem gondoltam hogy még valaki ilyen későn itt van a forumon.
azért is nézegetem vissza egy kicsit.
nosztalgiáztam
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:32
Előzmény: #1373  Törölt felhasználó
hát már ,hogy ne lenne kapkodás 7,2 k felett!

csak jussunk el odáig!
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:30
Koi!
Ez egy két héttel ezelõtti állapot, amit idéztél. Én megnézném a chartcenter mai elemzését is. Ma egészen mást mondtak a klubban!
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:23
Előzmény: #1369  Törölt felhasználó
en ebben erössen kételkednék ,lesz itt még kapkodás 7,2k felett
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:22
válasz erre 08.16
szerintem megtorpant.
koi
08.16 án 6375
08.21 én 6195
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:18
Re: rally van! Elözmény válasz erre 08.15
Laza vagy Koi. En azert varnek egy par napot a kijelentessel.Dehat, ki hogy szamolja
JP
rally van! Elözmény válasz erre 08.15
hát persze hogy szabad! mert ki mondta hogy nem???

most rally van!!
koi
Re: ez van Elözmény válasz erre 08.15
Szabad írni, hogy rally van? Nagyon hiányzik ez a szó nekem!
dakn
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:09
tudjátok, mostmár otinkat is a nagy machinátorok mozgatják: túl sok nagy, komoly cég szállt ki belőle - tiszta fotex
vagy spannoljátok egymást, és egyesek a végére "hót idegek" lesznek, vagy beletörődtök, hogy min. pár hónapot várni kell egy normális árig. de az is lehet, hogy éveket - meg hogy tömés megy itten ezerrel.
én maradok a gazprom sasolásánál...
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 23:02
Sziasztok,
én most voltam tőzsdeklub előadáson, hát elég tanulságos volt. Megosztom a lényegét, hátha vkit érdekel: TA alapon szerintük az egész magyar piac lefelé menő trendbe váltott át - lesznek még kis fölfelé tüskék, de igazi ralli már nem, sőt ellenkezőleg. K.I. egyenesen azt mondta: "A longokat el lehet felejteni - tanuljunk meg shortolni, vagy aki nem tud, tegye inkább bankbetétbe a pénzét". OTP-re: kifejezetten lefelé várják (talán 6000-ig, esetleg 6200-ig még felmehet, de afölé nem ). (Ahogy Koi által betett linkjük is mutatja). Persze egy kitörés felfelé nem kizárt, csak teljesen valószínűtlen(nek látják).
Ja és Koinak annyiban igaza volt, hogy csak esés után várható (valamennyi) emelkedés. De szerintük a támaszok szép lassan szakaszosan elesnek, és csak azok körül fog valamennyit korrigálni.
És még egy megjegyzésük volt: hogy - mint köztudomású - azt OTP-t Rahimkulovék veszik, méghozzá nagyon okosan (ez igaz). (Vagyis sosem hagyják, hogy meginduljon fölfelé, csak szép óvatosan, jó olcsón vesznek.) És róla állítólag tudni lehet, hoyg az egész stratégiája ilyen: felhajtani NEM fogja az Oti árát. Sőt.

Remélem, jól kivonatoltam. Én még elég zöldfülű vagyok, tehát nem tudom, mennyire érdemes hinni ezeknek a chartcenteres TA-elemzéseknek, azt mindenki döntse el maga - azért gondoltam, talán hasznos lehet ez is.
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 22:55
Emelkedés válasz erre 08.09
Nem kizárt , hogy a mai nap folyamán áttöri a 6300-as szinetet, és bekerülhet egy úgy sávba. (6200-6500)
szabi78
6200-6300 válasz erre 08.09
szerintem 6300 nál nincs több benne.
koi

és most vagyunk 6320 on!
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 22:12
az a baj hogy olyan ez már mint michael jakson.
hiába kenegeti magát ő már akkor is "fekete" marad!

én is olyat mondhatam valoszinü:hogy mindenki űl az első sorban ,és figyeli ,hogy na mikor megy már fel az oti a csucsra,és lehet ezzen a koi fiun revansot venni.

a lényeg: mindegy mi fog történni engem ne vádoljatok semmivel sem!:)

Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 21:58
szabi78!

én ezt mondom, de mindenki ugy gondolkozik az otirol ahogy saját maga akar.

de kedves vagy, hogy nem rontasz rám .
igazság szerint már én is unom ezt a tötyögést mert abből nem sok pénzt lehet keresni.(és nemsokára itt az adó is)

a multban vagy a jelenben tett dolgainknak van jövöképe.
de ha elszabadulna az oti akkor már én is felszabadulhatnék az oti szoritásábol.

Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 21:05
Én már 2 hete az ebrokert használom és eddig minden féle gond nélkül működött. Sajna vidéken nincsen Equitas , csak IEB, de legalább annak normálisak a jutalékai. Korábban a Quaestornál voltam ahol 0.8% + 500Ft megbízási díjam volt.

KOI: már régóta emlegeted az esést de nem nagyon akar bejönni. Szerintem nem is fog. Most csak pihen az OTi. Azt mindenki tudja hogy 6000 alá csak mesterségesen tudták leszorítani (ha figyeltétek az ajánlati könyvet akkor ez a játék kiderült belőle).
Szerintem hamarosan megindul az OTP is. Át fogja vinni a 6400-at és marad is felette.
solfox 2006. 08. 24. 19:18
Előzmény: #1350  Törölt felhasználó
Igen,a szept.1-utáni tranzakciók által elszenvedett veszteség még a következő évi árf.ny.adóból is leírható!!! Tehát 2-adóévig cipelheted.!
Hát ez van......
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 16:39
Előzmény: #1362  matgab
én is ebroker-rel kezdtem, majd kipróbáltam az equitast is. eredmény: tdt-re a petit használom, mert gyors, olcsó(!), testreszabható.
saját tőkés swingerre szintén peti, mert olcsó(!)
tőkeáttételes swingerre (csak long) az ebrokert (mert equitasnál nincs hitelkeret)

matgab 2006. 08. 24. 16:25
Előzmény: #1351  Törölt felhasználó
Hazai piaccal kapcsolatban a legjobb az Equitas, és emellett a legjobb díjai is neki vannak...
Mielőtt az ebrokerhez mennél keress rá, itt a fórumon az ebroker topicra és nézdd meg, hogy hányan anyáznak rá, hogy a kritikus időkben lefagy a rendszer, nem teljesülnek a megbízások stb. stb...
Külföld: talán a conqui?!?
Törölt felhasználó 2006. 08. 24. 16:03
Előzmény: #1351  Törölt felhasználó
Én az ebrokert ajánlom neked, mert nagyon alacsony díjai vannak és szerintem ez egy kezdő számára nagyon fontos, mivel még az elején nagyon fogsz kapkodni az adás-vételekkel. Lehet külföldi részvényekkel is kereskedni, de azt egy kezdő számára nem ajánlom és az IEB befektetési alapjaiba is tudsz fektetni pénzt. Ha érdekelnek a díjai akkor www.ebroker.hu
Remélem tudtam segíteni! :)

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek