Bizony műbalhé, mint írtam itt nektek pár napja! Szerintem CEC-et el lehet felejteni! Azt hiszik ezek a barmok, hogy azért mert két hét múlva odatesznek a Papa orra elé egy manipulált mérleget pozitív eredménnyel, hogy hanyat-homlok rohan a pénztárhoz fizetni.
Én nem hiszem, hogy a román ügynek még akkora jelentősége lenne. Lerágott csont ez
Jobb hiányában játszadozhat vele a Média.
Engem sokkal jobban érdekel a már meglévők akivizcíók sorsa. illetve Bulgária.
"Közben a CEC több tucatnyi fiókot bocsátott áruba, méghozzá oly módon, hogy azokat egy román központi napilap apróhirdetési rovatában hirdették meg eladásra."
Ez vicces, Papa éppen egy Dacia-t keresett az apróhirdetések között, amikor meglátta, hogy pár CEC fiók is eladó?
Törölt felhasználó2006. 08. 28. 10:34
végülis vagy eldajáka románok nekik vagy nem fogják tudni eladni
pláne ilyen áron
Srácok!
Ezt a linket most találtam a társoldalon: link
Szerintem, itt már olyan fokú dilettantizmus van, hogy a Papa előbb-utóbb ezt meg fogja elégelni. Meg merném kockáztatni, hogy nem fog neki kelleni a CEC.
Aug. 31-ig kellett volna az utolsó ajánlatot megtenni a két félnek, de ezt most a gyökér románok további két héttel húzták ki. Szerintem szept. vége előtt nem lesz hivatalos hír. Max. félhivatalos infok, elképzelhető, hogy bennfentesek infok alapján már elkezdik a hivatalos közlés előtt rallyztatni vagy bezúzni a peppert. Asszem tudni fogjuk, hogy mi áll a háttérben, ha hír nélkül brutál megindul vagy szakad, legalábbis látványosan elszakad a többi meghatározó peppertől.
OTP részvényesek ide!