De pontosan, sőt én pengőért veszem ott meg tudjuk hogy van 1 milliárd bill pengő. Illetve továbbra se értelek.... hozzászólásaig trollkodásra korlátozódnak, elemzést vagy értelmes hozzászólást még nem láttunk tőled szóval..... úgy gondolom hülyességgel kár foglalkozni. Balin se semmi, de legalább valamit bedob .... te nála is rosszabb vagy.
Valóban! Nem a legfrissebb úgy tűnik. Nekem meg az tűnt fel hogy hiányoznak a 27 000 -es célárak...úgy tudom ebből 2 elemzőház adott eddig..s bizony ha memóriám nem csal az Autonomus az egyik és ott a maximumok közt szerepel az elemző neve da a 27 1xx nem. Próbálok erre is jó hírként tekinteni hogy hamarosan a többi elemzőház is kijön új célárakkal ..mert most h Trumppal hype-al békereménnyel de megindultunk komolyabban úgy mint a minimálbér emeléssel bértorlódás, így itt "célártorlódás" keletkezik. :D Meg szvsz. egy kicsit "blama" is soká nem frissíteni a lemaradó elemzőházaknak mikor rakétázik az árfolyam ÉS a többiek lépnek és új célárakat adnak ki. :)
rosszul van kitöltve a táblázat, de a lényeg kiolvasható belőle - a "nemrég frissített" min/max értékek a "teljes konszenzus" min/max értékhelyéhez vannak beírva és fordítva, de az átlag értékek jó helyen szerepelnek
viszont a lényeg az lenyűgöző: 2026-ra már van, aki 4962 EPS-t vár
Az a baj mindket irany benne van . Van egy ilyen jatszos pakk ami eladasra var ha felmegy , illetve vetelre varnek 21600 tol kb folyamatosan csipegetve a morzsakat
Ejj nehéz... Szerintem elsőre felkoppanhat 22 000- en. Ott megalapozatlan sejtéseim szerint erős sell wall lehet.. nem bizti h átviszi elsőre. Onnan lefelé törhet hét elején közepén...új vételi lehetőségeket teremtve, (21 500 tán?) majd várakozásom szerint másodszorra átviszi a 22 000 -t is...s tán valahol leparkol pénteken hó végén a 22 500 közelében? Nagyon kezdő Ta alapon saccper kb. szemmel nézve csupán.... a 22 500 fölé is zárhat a legutolsó pár napos emelkedés meredeksége alapján....ha azt merészelem ebben a turbulens időszakban kis tf -en trendnek tekinteni. :)))
OTP részvényesek ide!