Imádom az ilyen helyzeteket. :) AO minta szerint nincs még itt az ideje a komolyabb longnak. Stoch RSI szerint lassan fölfele kellene menni. Közös nevező ott lehet, hogy megindul föl, de lesz még egy "méretesebb" lekör.
https://invst.ly/169sfy ...igény szerint :) ki-ki döntse el maga, szerintem napok kérdése ha a szentiment picit is javul, amire én számítok akkor a LONG irány a preferálandó
Tegnap frissítettem a gépen, de ez már többször előfordul ugye! Na most por kerülhetett a gépezetbe, mert újból frissítettem,és lám, jó lett. Köszönöm még egyszer a tanácsokat.
valamiért nem tudom küldeni, így leírom, h mi a franc lehet. Az OTP nem tud segíteni,azt mondják nálam van a baj. leírom. otpbankdirekt.hu homebank/do/hb2/menuaccess?hb NavmenüSelection=ODB otpbankdirect.hu Segítsetek.
Így lesz ez a várva várt USA kamatcsökkentésnél is. Meghozzák végre a döntést,egy pár pervig örömködés,aztán lezúgás.. Van az a mondás,hogy "pletykára venni,hírre eladni" Nvidiába már mindent beáraztak,150%-ot emelkedett az idén.. Ne csodálkozzunk,ha hozza is a vártat,akkor is eséssel reagálja le a piac.. Nem csodálkoznék,ha 100 alá menne rövidtávon..
OTP részvényesek ide!