Még jó, hogy komolyan veszitek! Engem pl. pont az a része nem érdekel, hogy mennyi pénzel játszik, mert az is lehet, hogy egy fillérrel sem! Bármit beírhat ide. Amiket a tudása kapcsán beírt, azt akár a chat GPT-ről is összeszedhette. Még írta is, hogy AI- tanácsadója is van! :)
Balin2020-at akartam csőbe húzni, hogy vegyen OTP-t és NVIDIÁt, és én meg olcsón meg tudjam venni a MOL papírjait, mielőtt még 10-szeresére emelkedne a MOL árfolyama :)
Nem, egyszerűen felhúztam magam a hozzászólásaidon. Ha esésre számítanék, akkor miért vagyok longban? Hány részvényt vásároltak a kisbüfik? 500-at 1000-et?
Ekkora mennyiségnél, mint amiről beszélsz, likvid napokon és működő árjegyző mellett sem könnyű megszabadulni, hacsak nem kötsz külön megállapodást az Erstével.
Ezt kifejtenéd bővebben? A lombard/befektetési hitelekkel csak 5-szörös tőkeáttétel lehetséges, és kamata sem jobb, mint a certi átárazodása. Ha nagyon nagyon biztos vagy az irányban és a valószínűségekben (sztochasztikus folyamatok alakulásában), akkor a certi jobb eszköz lehet. Az egyedüli többletkockázat a gyors árfolyamesések esetén megfigyelhető illikviditás (árjegyző eltűnése, papírkezűek meg eldobják a certit), de nem számítok rá, hogy nagyon beesne az árfolyam
OTP részvényesek ide!