azért tudjuk milyen egy rossz hír....semmiből jön és 1-2 nap nagyot üt...lásd. tavaly márciusban az usa bankos dolog....de lehet egy usa támadása most, vagy egy rossz infla adat valahonnan, vagy csak vasárnap beszél egy fed-es valaki és olyat mond stb.....szóval értem én hogy giga happy mindenhol, de óvatosan....
nem azért, de ez mekkora bennfentes vétel volt? gyakorlatilag alulról felhúzta 16700-ig amikor még semmilyen hír nem jött ki, biztos nemtudta, hogy nem lesz vétó...
Egyre jobban nem tetszik ez a forgalom arfolyam alakulasa. Nap vegere igy visszaeshetunk. Ami nem lenne tul jo , ahhogy hogy menjunk kell legalabb 200 as arfolyam nap vegere.
"És ezek a világproblémák itt vannak velünk a szobában?' Értem mire gondolsz, de szerintem a következő pár hét pont nem erről fog szólni. Van azért erő a papírban, a FED 'minipánikot' is szépen kihúzta, Nagy Márton és az EU is letudva, a jelentésig szépen kihúzzuk már.
Az nem tetszik még, hogy nincs forgalom. Lehet 150 körül eladok kicsit és zsebrerakok egy kis profitot. Aztán ha lemenne 17000 alá vissszaveszem a certiket.
van egy ath-ról ath-ra ugráló usánk, egy ath-nál oldalazó daxunk....ilyenkor nem nehéz az otpnek legénykedni, de majd amikor azok csinálnak egy pár hét esést, akkor derül ki, hogy mennyi a power
továbbra is tartom, hogy 17000 feletti Otp shortos, nem azt mondom nem lehet 17500 vagy 18xxx, de hogy 17000 felett inkább shortokat érdemes nyitni az hétszent.....bármilyen világ problémát előszednek, alsó hangon esik 2000-3000 FT-ot, mert nem azért mert rosszabb lett a bank, hanem mert az Otp ilyen...
Ha nap vegen 17100 nal zarunk nekem mR jo :) februar 9 ig meg még mindig remelem a 17700 at . Ha ma zoldek leszunk talan meg is lesz. Szoval eddig jok vagyunk :D
OTP részvényesek ide!