Megindult az öntés, 10.900 elesett egy 40k-s pakktól, és lefelé sincsenek erős támaszok, 35-40k-val simán 10.700-is lehet tovább önteni. Talán 10.500-on lesz erősebb támasz.
Midenképp a nagyokat terheli,korábban is a "kicsik " jelképesen osztoztak a "közteherviselésben", Varga Miska ,szerintem már megkapta a parancsot,hogy Matelcsyvel egyeztessen.Szerintem drasztikus lesz,az úniós pénzek befagyasztása miatt,de túlélhető természetesen.
Nincs még döntés, ápr 13-án lesz közgyűlés, ott döntenek erről, valószínűleg május közepén - végén lesz az a nap, amikor a tulajdonosi megfeleltetés lesz, ami alapján osztalékot osztanak.
most meg könnyen lehet dupla alj belőle! Az alsó célt is módosítanom kellett, de annak csak annyi jelentősége van egyelőre, hogy a támaszok hol vannak! A felső cél és támaszok nem sérültek, úgy hogy a ~16000-os ellenállást még megcélozhatjuk.
Van már arról hír, idén meddig lehet venni OTP papírt az osztalékért? Vagy erről még nincs döntés? Mikor születhet döntés róla? Múltban amikor fizetett osztalékot az OTP mi volt az a határidő amíg meg kellett venni a papírt, hogy osztalékot fizessen? Köszi
Az én tippem csak a bankokat érintő unortodox lépésekre: bankadó összességében 2-300 milliárd összegben (szelektíven a nagyokra, hogy a Gránit és a Bankholding kimaradjon vagy csak jelképesen terhelje őket), az 1800 milliárd változó kamatú jelzáloghitel fix kamaton rögzítése max 5-6%-on, tranzakciós illeték: 0.3% -> 0.5% és 0.6% -> 1%.
https://invst.ly/xv264 Pont egy hete kb mondtam,hogy bankadó lesz megint,kaptam is rá lehurrogást,pedig sima financiális gondolat volt.Ha a mértékét bejelentik,pofon lesz megint! Következő fibó szint 10388
CSS nem egy varázsló, hanem bankvezér és üzletember. Naivitás lenne azt hinni, hogy a cégei érdeke ellen lép, pusztán csak azért, hogy a kisrészvényesek pillanatnyilag jól érezhessék magukat! Nem fogja az OTP vagy a saját tőkéjéből finanszírozni mások virtuális veszteségét! A nyuszi majd április 17-én, a mikulás dec. 6-án érkezik! :) ------------------- Nem kioktatásul, vagy cikizésből írtam!!!
OTP részvényesek ide!