Nem releváns, mert jó eséllyel ETF kényszerlikvidálások miatt az OTP esni kénytelen. Szerintem itt tiszta helyzetet csak az orosz tőzsde kinyitása hozhat.
Igazad van az ovatossaggal. Csakhoyg most OTP 50% diszkonton adjak. Ilyen alkalom, kedves baratom 2-5 evente egyszer van. A stoploss 9700 engem is ved, ha netan elszurtam a belepest. ha kivag? sebaj, kivatórom ma vagy holnap a kovetkezo belepesi setup-ot. Es ujra longra allom. Es ha ezt megcsinalja velem haromszor, negyedszer is longra allok. mert a Risk/Reward most 5000 pont felfele, es (nekem) 300 pont lefele. Akkor is nyeroben leszek, ha meg haromszor elrontom, es szembejon velem a piac. Nem a napi 100-200 pontos tradeket kell csinalni, hanem az 5000 pont profitos tradekre fokuszalni.
Egyre nagyobb bennem is a kisertes, hogy hazahozzak USD par millio HUF ertekben es bealljak 8000Ft fele kicsivel longra. Ott hiszem az elo igazan eros tamaszt.
Erre való a stop. Ha mind meghalunk, akkor esetleg marad valami otp részvény utánunk, de az már sok mindenkit nem fog érdekelni. Tehát most erre mit lehet mondani? Szerintem nem lesz világvége. Ha igen, akkor meg lehet azt nem fogjuk már föl. Mindenesetre 1 forintos OTP-t szerintem nem fogunk látni.
Igen. Ebből kiderül, hogy nem ők adtak el tegnap sem. Nem is fognak. Csányi sem. Miért tenné? Ha Zsidaynak van igaza, akkor kell az alapoknak a kp, emiatt dobálnak el minden boldog-boldogtalan részvényt ész nélkül. Reálisnak látszik, mert eszetlen beállításba kapcsolták tegnap nap végén a robotot és kiszórt minden iszonyat szar áron. Gondolom nem volt idejük 2 hétig önteni, hanem a héten ki akarják szórni. Ha valóban erről van szó és ennek vége, akkor jövő héten brutál nagy emelkedés kezdődhet.
Csinalhat. De felezodhet is. Mi van ha csodbe megy az orszag? Mi csinal az otp? Sajnos mindenre fell kell most keszulni. Szerinted akik adjak azok hulyek?
Azért valószínűleg jobban jársz, ha most veszel, mint aki 1 hónappal ezelőtt 18300-on vette. Legfeljebb kistoppolod, de innen már benne van egy sok ezer pontos emelkedés. Lazán csinálhat rövid távon is 50% nyerőt.
Itt mindenki irogat, hogy jo lesz Majd ha vege lesz a haborunak, meg nem baj ha esik, majd vissza megy. Es mi lesz ha nem? Mi lesz ha evekig lesz haboru, sot nem is kell haboru, mert valoszinu ezek utan, valsag lesz. Szoval, lehet hogy 10 ev mulva lesz megint Itt az ar. Nem ertem ezt, hogy Itt mindenki tudja, hogy visszamagy 15000 re.
OTP részvényesek ide!