Gondoltam hogy ezzel jossz majd.Te sohasem fogsz venni,mert 10K-nal az 5K-t varod majd.Nem is baj.Aki mer az nyer.Csak az idotav kerdeses.Ennyit boven meger az otp.
Nincs szó teljeskörű kizárásról, egyelőre csak néhány orosz bankról beszélnek, de még konkrétumokról nem olvastam. Szóval ez inkább pszichózis, mint SWIFT
Ha jól nézzük, most az zajlik, hogy sok orosz oligarcha vagyonát kezdik befagyasztani Nyugaton. Na most a helyükben én bármi áron eladnék, hogy kb-ben legyek, amit viszek magammal. Szóval az a kérdés, hogy akkor most ezzel vége, vagy csak egy megálló (esetleg annyi se). Most mélytorkoztam, kiszálltam brutál bukóban, de nem tudom, hol lesz az alja.
Tőlem hozább értőktől kérdezném: Ha Oroszországot kizárják a SWIFT rendszerből, akkor az OTP orosz bankjából nem tudnak indítani utalást? (vonatkozik az országon belüli utalásokra meg az országon kívüli utalásokra?)
Tech elemzés csak békeidőben működhet szerintem, most csak a pszichológia, illetve a mindent eladunk aminek köze van oroszhoz. És mivel az OTP esetében ez nem szétválasztható, így adják OTP-vel együtt. Hulló késben nem nyúlkálunk....
Az a vicc hogy az egész ukrán konfliktuson eddig 400.000 forintot kerestem, egy short certivel. :D Ami nagyon vékonyka. Ideje lenne nagyban beszállni. 8-9000 forintnál egészen biztosan többet ér ez a bank, ezen a környéken már lehet nézelődni.
Hat nem kispalyasok ontik napok ota nagyon ugy tunik.Lassan mar csodot araznak.Kisse tul van tolva az otp.Par eve a molly jart igy,hogy egy alap tarazott ki kb 1 honapig szetkurta az arfolyamot.Mit is araz ez a reszveny?Technikai dolgokat most nezni lofaszt se er.Ha nem ontik tovabb akkor fordulni fog.
OTP részvényesek ide!