Szerintem OTP árfolyamát csak a nagyobb halak tudják számottevően befolyásolni.
Egy nagyobb, 10-12 milliárd forint OTP forgalmú napon a beragadt kis és nagy spekik nagyon nem osztanak vagy szoroznak.
Ha valami nagyobb alap beáll venni úgy fogja felszippantani 7k-n a beragadt spekik eladásra kínált pakkjait, mint a Trainspottingos csávók a fehér port.
De addig még kicsit lehet várnunk kell :)
Kíváncsi vagyok azért a holnapi napra.
Meg az augusztus 31.-i akvizíciós döntésre...
Törölt felhasználó2006. 08. 15. 22:42
ott sokan vannak beragadva a múltkori nagy esésnél.
Törölt felhasználó2006. 08. 15. 22:41
na látom szépen zártunk!
de voltunk már itt nem is olyan régen!
mondjuk beszállni csak 7000 környékén mernék
mert ha mondjuk 6800 --nál szállnék be és másnapra meg lemenne az coki lenne.
de sokan 7000 környékén fognak kiszórni!
ott sokan vannak beragadtat múltkori nagy esésnél.
ARP!
Köszi! Így van, igazad van! Vadul nem szabad a TA-nak sem hinni, bár nagyon sok mindenben segíthet. Ezért rakom oda a TA mellé a fundát is, hogy lássam mi lehet az igazság. Funda alapon brutál rendben van a cég, éppen ezért voksoltam én az OTI inkább felfelé kitörésére, mert TA alapon nem bírta letörni a 23,6-os fibot, látszott, hogy vadul támasztják, az alászúrásokat azonnal visszaszedik. 3 hetes oldalazás után pedig az előző emelkedési magasság hasonló magassága várható.
Buxi!
Mégsem fogják eladni a szlovák részleget! Hejj pedig nem tetszik nekem, ahogy muzsikálnak ezek ott! Meg a horvátoknál sem! Kíváncsi vagyok, hogy az új szlovák igazgató mit fog alkotni! Vágnám ki a francba mindet, ha nem hozza a menedzsment által várt eredményt! Ott van példának a bolgár bank elnökasszonya! Legjobb bankár címet kapta Bulgáriában! link
OTP részvényesek ide!