Megérdemli Otikánk, hogy fürödjön egy kicsit a napfényben. Tündökölj gyönyörűségem!!! Gyönyörűszép vagy! Nem lehet csak úgy porba alázni egy évi 180 milliárdos profitot termelő bankot.
Sziasztok!
Most jöttem! Mit látok, ez nem is lehet igaz!
Áldott legyen az ÚR JÉZUS neve!
Éreztem, hogy Otikám nem töri le a 6k-t.
Tebenned bíztam, bízok elejétől fogva!
:-)))))))
Romcsiban en nem ismerek veszteseges bankot , mar jo ideje nem hallottam rossz felevrol , negyed evrol. A BRD epp most jelentett 89euro prifitot a H1re. Aztan ott van meg egy kis bank a BCC H1es 2.4 milka profitjaval a hat mogott.
Azért ez érdekes, hogy ma már délre több mint 3,6 milliárd forgalom mellett így megindult. Szemben a piaccal.
Bár én még mindig nem számítok arra, hogy jelentősen kimozdul a jól bejáratott sávból.
Azért az Otiban nagyon nagy az erő. Ott lappang benne a várakozás, hogy valamikor újra 8000 környékére jusson fel. Vagy legalább megismételje az esés utáni Szputnyikot.
Koi! Ne torodj a helyes irasoddal En mondom neked, mert nem szamit,annyira meg helyes hogy erteni lehessen. Szoval nehogy mar elotte meg lefaxold is stb, stb mert megbolondulok
1,66 milliárdos veszteség az OTP román leányánál
Az OTP Bank Románia 1,66 milliárd forintos (6,09 millió euró) veszteséggel zárta 2006 első félévét. A bank vesztesége a második negyedévben 86...
OTP részvényesek ide!