Maci megmondom őszintén, napközben én is beleláttam volna, egy 280-as ellenállásvonalas emelkedő háromszöget, aminek a 200-as leszúrás lett volna a függőleges oldala, mert pozi nélkül is magával ragadott a száguldás.
Mert ott is volt egy kis félreolvasásom. :) (Akárcsak máskor...)
Azt hittem az én figyelmemet hívod fel Mats beírására, miközben az övét hívtad fel az enyémre. Mire kiderült számomra a félreértés addigra megszületett a bejegyzésem.
Szégyellem a múltkori neked ugrásom is, mert az első bejegyzésedre reagáltam, aztán meg kiderült, hogy olyan válogatást rittyentettél a következőben, hogy csak na.
Legközelebb biz Isten várok fél napot mire reagálni fogok. :)
Túl sokan lettünk mostanság, ezért igyekszem egy fix időpontban beírni a várakozásomat, ez pedig a reggel lett. Délután max csevegés. Napközben tudatosan távol tartom magam a fórumtól, max egyszer kétszer kukk be és válaszolok a kérdésekre.
A ma reggeli megmondtamot pedig úgy értettem, hogy egyszer már kifejtettem a véleményemet.
A "HA" pedig már csak ilyen. Bizonyos feltételeknek teljesülni kell ahhoz, hogy ki lehessen zárni bizonyos verziókat. Addig bármelyik megvalósulhat.
A mai zutty látszólag nagy kaland. Múlt héten is csináltunk ilyet csütörtükön. Aztán meg felszaladtunk 500 pízt. A mostani viszont más. Két nap emelkedését verte agyon ez az egy napi piros gyertya. Ezek után sosem szoktunk emelkedni. Néhány napig mindig egyre lejjebb kerülnek a napi minimumok. Ez meg gond. Sérteni fogjuk Elliott impulzív hullámokra vonatkozó szabályát már 6047 alá kerülve. Akkor pedig lőttek midenféle 7-8k-s álomnak. De még tán az újabb 6300-nak is.
Bizony, bizony jönni fog a hosszú lejtmenet. Egy feltétele van. 6047. Ezt lesse mindenki hétfőn és kedden. Ha alákötünk, akkor nyugodtan ki lehet szállni a longokból 6100 fölött. Mert egyszer még vissza fogunk menni fölé. :)
OTP részvényesek ide!