Jó a helyet erre felülök-hiszen hívogat a píac.......:):)
-Na ebből ez eredezhető...:)
Tendencia.... Tényleg egy RSI FELTEHETNÉTEK EBBÉLI TÁRGYMAN
jOBBAN BÍROM AZ MACD (divergenciát)
Forgalam alul(eladás)-felül(vétel( látni.
véges-végtelen
Vektoranalizis, vektorpotenciál
<Formális szemléltetés>link
Akkor a 6000 alattiak:
MA14:5988
Középső Bollinger: 5964, a kettő szinte kötegben
MA50:5899, ez az én vételi céláram
DAX, S&P tavaly augusztusi aljak elesése esetén:
Alsó Bollinger: 5739
MA200: 5682
Van még egy trendvonal, ami a szeptemberi 5200-as aljról húzható, és 4 ponton illeszkedik: 5830-ra mutat most.
Nem tudlak megvedeni Mikmakk, azt modtak nem ertek az Elliott-hoz.., a multkor folraktam a beszamozott csartom ezek ketten meg fikaztak..;)... kenyetelen voltam atkeresztelni "sanyafuel hullamok"-ra..,de engem nem zavar amig arra megy amerre varom...
Ettol fuggetlenul belatom, hogy NAGYON keveset tudok az Elliott elmeletrol, viszont tanulgatom mar...
Kontra azt irta, hogy a hullamokkal volt a baj, pedig azokat nem is en csinaltam.., en csak beszamoztam oket...
;)
jóóóó komplikát Ba után Bb uhhh, amúgy az én fordított világom a felül valóban mindig valamilyen 5b-s pozíciók vannak, de a tiéd telsjesn meg van kavarintva
Szenzitív a Otika... mind azt súgja...
Globál piacnak meg alá vagyunk rendelve..
-Én nem erősködök mínusz hírekkel...
Egy kitetszik csúnyán fejre(lefele) álltak
a píacok.. (USA rendesen alá vágott)
Amcsi alakítás Ázsiati píacot megérinti...
Európa gondolom már nem merül még jobban
alá...Amcsik búvárkodnak,cápák nem falnak
tán fel....Ne feledjük az Olajon lefelé is
lehet királykodni... (Gondalan napokat)
Tudod mi a fura Maci?:DDD Az, hogy úgy számozod a forintos csártodat, mintha usd-ben néz:DDD! Fából vaskarika! Most akkor vagy ezt számozod, vagy azt, de olyan nincs, hogy Ellire hivatkozva új csúcsra b írsz!!! Az hogy van?
Nézegettem a grafikonodat, nagyon jó :-)
Jó meglátásaid vannak.
Ha hétfőn is eséssel indítanak napot a nyugati piacok akkor lehet hogy nem lesz jó vége ...
OTP ugyan erős volt a héten, ha nem lett volna erős akkor 5500 körül zártunk volna.
OTP részvényesek ide!