A bullt ugy szokas megtalalni, hogy megnezzuk, hol emelkedett a legnagyobb sebesseggel; es aztan azt, hogy a megelozo es utana kovetkezo korrekcio ossze-er-e vagy nem?
Ebben a chartban maj.1 ota nincsen bull.
De Elliott-ot szamozni, nos, azt ultra-orthodox modon tudsz, ahogy Eltolcsy mondana;-)
Nehéz ez a filmes szakma.
860-as eladók után 79-re tettem eladásit, amit utolsó pillanatban visszavontam. Persze kicsivel később, majdnem a fejemet vertem a falba, még 1x betettem ugyanoda, amit megint visszavontam, és 16:55 előtt kicsivel mondtam búcsút neki.
30 HUF-os réssel föl kellett volna nyitnia, helyette eljátszották a nagyhalált, könnyű döntés volt a nyitó vétel.
Ma végre jól eltaláltam az árakat. Nyitóban vettem, utána az első percekben tdt -t is.
Aztán a tdt eladást beraktam 5915-re. Csak nem voltam elég türelmes. Mert amikor vissza esett végül zártam 5865-n (biztos profit) amikor vissza estek a külföldi indexek.
Vissza akartam venni 50-n, de gondoltam hogy nem lesz meg a 100 Ft részvényenként, ezért már nem léptem meg. Azért még 50 Ft is több mint a banki kamat :D.
Én úgy jártam adtam ki megbízást vételre!
Nem volt részvényem addig,tehát csak a vétel kurzort használhattam,egyszer bevillant az eladás is,hogy teljesült a vételem!Amit ellenőriztem meg is volt,de az árfolyam 14100 volt (moll).Kérdezem a topikot mi a reáll...28 perc múlva láttam a kötési listán!Tehát adás-vétel mehet vakon,sok szerencsét mindenkinek!
Szerdán du is leállt pont előtte vettem Dax short certit, nem akartam áttvinni másnapra, de rámragadt. Akkor jól jártam. Írtam nekik most is mi a helyzet és kívánjanak nekem legalább sok szerencsét, ha már így beragasztottak. Tetejébe még elején vagyok a tanulási folyamatnak. Nem nekünk kellene számlavezetési díjat fizetni hanem már lassan veszélyességi pótlékot kellene adniuk. Úgy döntöttem mától hétfőig nevetek, sírni ráérek hétfő reggel is.Bakker amit te csináltál az eszembe sem jutott hirtelen. Attól, hogy késett az egész bevette a megbízást? A csudába..
Osztozom felháborodásotokban, mint szintén zenész. Általában dt manővereket csinálok és az utóbbi napokban jelentős nyereségtől estem el általuk ezekkel a késlekedésekkel.
Ezen késlekedések csak a mai napon "kerültek" kb 30.000 jó magyar forint nyereségkiesésbe. Volt, h az ajánlati könyvbe a bejegyzésem 4 perccel később jelent meg, pedig akkor elvieken nem is késett...persze nap végéig ott maradt, holott a certi darabján lett volna 300 fölötti a nyereség. Jah, úgy is ártam, h a folyamatban lévő megbízások alatt vigyorgott egész nap, mikor többször is teljesült a feltétel...
Baszki, tudjátok pl ma délután mi alapján toltam a megbízásokat? Hát az erste market certifikát online oldaláról...
Nekem vissza is van mondva az előfizu, majd csak akkor aktiválom ha közeledik hogy vegyek részvényt. Ha kellően eltávolodik és picit fentebb tervezem adni, megint vissza mondom az előfizut.
Az tuti hogy ilyen téren egy gané de ott van számlám minden, jó az egyhelyen.
Az RC broki téren profi, sose tapasztaltam akadást vagy bármit míg ott voltam több mint fél évig.
Na de 5 nap alatt háromszor állnak le. Az ügyintéző azt mondta a telefonba nem tudja van-e bróker még aki tudná javítani a hibát. Nem veszik észre, ez hihetetlen. Én sem kötök sokat, de ezt a három leállást pont megcsíptem. Na mindegy. Kellemes hétvégét!
OTP részvényesek ide!