Én kértem, hogy állítsanak át online díjcsomagra. ( Elvileg ez az új belépőknek jár, amennyiben online regisztrálnak.)
Nemszeretném felmondani, majd újól megkötni a szerződést, de ha muszály, nekem megéri. ( Nem én fizetem a nyomtatóba a festéket.) Csak van annyi eszük, hogy nem álnak ellent.
A bankok sanyargatásába az oti nem rokkant meg a sanyargatás csökkent ,mert nem tarthat örökké.az oti stabilizálódik a külföldi leányai is ezt a külföldiek vásárlásaikkal díjazták...
Épp erre gondoltam én is, hogy bemegyek, hogy tegyék át online díjcsomagra. Újat nem szívesen nyitnék, de ha muszáj akkor meg tudom oldani, bár akkor a TBSZ-t át kell transzferálni.
Kíváncsi vagyok, hogy átállítják-e Neked a díjat az olcsóbbra? Ahogy az Erstét ismerem elég körülményesek és vaskalaposak.
Én is Ersténél vagyok, és ugyanilyen Netbróker díjcsomaggal. Múlt héten kaptam egy tippet, hogy van nekik egy online díjcsomagjuk, ahol 0,3% a jutalék 0,45 helyett. Ma bementem, hogy váltsak, és azt mondták a fiókban, hogy kell nyitni egy új számlát, a régiről átpakolni mindent az újra, és megszüntetni a régit. Most levelezni kezdtem velük, hogy ne szórakozzanak, 2015-ben vagyunk, oldják meg egyszerűbben. De még nem válaszoltak az emailre, lehet, hogy csak faxot tudnak olvasni. Vagy postai levelet.
Egyébként Esrténél csak a BÉT-en van DT esetén egy jutalék, ha bécsi vagy frankfurti tőzsdén kereskedsz napon belül, akkor ott kétszer számolják fel, nincs DT kedvezmény.
OTP részvényesek ide!